Libnet.ro
UNICEF

00:07

BREXIT. Scotia solicita negocieri ca sa ramana in UE. Vrea sa organizeze referendum pentru independenta

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Scotia solicita negocieri ca sa ramana in UE. Vrea sa organizeze referendum pentru independenta

Scotia vrea negocieri urgente cu Uniunea Europeana, pentru a ramane in cadrul UE, dupa votul pro-Brexit dat de majoritatea englezilor, a anuntat premierul Nicola Sturgeon, dupa o reuniune de urgenta a Guvernului. Ea a mai aratat ca Scotia analizeaza posibilitatea organizarii unui nou referendum proindependenta. continuă pe România Liberă

BREXIT. Scotia vrea in UE: Posibil un nou referendum

Guvernul scotian vrea discutii mediatecu Bruxelles pentru a ramane in UE si va pregati un nou referendum privind independenta, ca urmare a votului Brexit, a declarat premierul Nicola Sturgeon.

BREXIT. Scotia ia in calcul convocarea de urgenta a unui referendum pentru ramanerea in UE

Scotia ar vrea organizarea unui referendum pentru independenta fata de Marea Britanie inainte de iesirea acestei tari din Uniunea Europeana. Membrii Guvernului scotian se reunesc sambata, intr-o sedinta de urgenta, pentru a stabili viitorul pas in sensul organizarii unui referendum pentru obtinerea independentei fata de Marea Britanie.

Brexit. Argentina cere negocieri cu privire la Insulele Falkland

Recuperarea suveranitatii Insulelor Falkland ramane un obiectiv permanent si ianlienabil al poporului argentinian, a declarat joi, in timpul referendumului britanic, ministrul argentinian de Externe, care a indemnat la negocieri pe tema acestei dispute teritoriale cu Regatul Unit, relateaza agentia The Associated Press, citata de news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )