Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. Scotia vrea in UE: Posibil un nou referendum

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Scotia vrea in UE: Posibil un nou referendum

Guvernul scotian vrea discutii mediatecu Bruxelles pentru a ramane in UE si va pregati un nou referendum privind independenta, ca urmare a votului Brexit, a declarat premierul Nicola Sturgeon. continuă pe România Liberă

BREXIT. Scotia se gandeste la un referendum pentru independenta

Optiunea organizarii unui al doilea referendum privind independenta Scotiei este pe masa, a declarat vineri prim-ministrul Scotiei, Nicola Sturgeon, care a precizat ca majoritatea scotienilor au votat joi contra iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Brexit. Petitie in Parlamentul britanic pentru un nou referendum privind apartenenta la Uniunea Europeana

O petitie a fost depusa pe site-ul Parlamentului britanic pentru organizarea unui nou referendum privind apartenenta la UE si a strans deja aproape 86. 000 de semnaturi, transmite news. ro.

Petitia care reclama un nou referendum a depasit un milion de semnaturi

O petitie online adresata Parlamentului britanic si prin care se solicita organizarea unui al doilea referendum, dupa cel care a decis iesirea tarii din Uniunea Europeana, a depasit astazi un milion de semnaturi, informeaza AFP.

BREXIT. Scotia ia in calcul convocarea de urgenta a unui referendum pentru ramanerea in UE

Scotia ar vrea organizarea unui referendum pentru independenta fata de Marea Britanie inainte de iesirea acestei tari din Uniunea Europeana. Membrii Guvernului scotian se reunesc sambata, intr-o sedinta de urgenta, pentru a stabili viitorul pas in sensul organizarii unui referendum pentru obtinerea independentei fata de Marea Britanie.

Scotia vrea sa lanseze imediat discutii cu UE pentru a-si proteja locul in blocul comunitar

Guvernul scotian intentioneaza sa lanseze discutii imediat cu UE si va pregati legislatia in vederea organizarii unui nou referendum privind independenta de Londra, dupa ce majoritatea britanicilor au votat pentru iesirea Regatului Unit din blocul.

Scotia vrea sa inceapa discutiile cu Bruxellesul pentru a-si proteja locul in Uniunea Europeana

Scotia intentioneaza sa lanseze imediat discutii cu UE si va pregati legislatia in vederea organizarii unui nou referendum privind separarea de Marea Britanie, dupa ce majoritatea britanicilor au votat pentru iesirea Regatului Unit din blocul comunitar, a declarat premierul scotian Nicola Sturgeon, citata de The Guardian.

BREXIT. Statele fondatoare,presiuni pentru iesirea rapida a Marii Britanii din UE. Englezii se razgandesc. Aproape trei milioane au semnat pentru un nou referendum

In timp ce statele fondatoare ale Uniunii Europene fac presiuni asupra Marii Britanii sa stabileasca rapid cand va iesi din UE, doua milioane de englezi au semnat o petitie prin care cer un nou referendum privind Brexit-ul.

BREXIT. Statele fondatoare fac presiuni asupra Marii Britanii pentru a iesi mai repede din UE. Englezii vor un nou referendum

Numarul celor care au votat petitia prin care se cere un nou referendum privind Brexit-ul a crescut la doua milioane, anunta The Independent.

BREXIT. Britanicii vor un nou referendum pe tema iesirii din UE

Britanicii vor un nou referendum pe tema Brexit-ului. O petitie online adresata in acest sens Parlamentului britanic a depasit sambata un milion de semnaturi.

BREXIT. Britanicii vor un nou referendum pentru apartanenta la UE

O petitie a fost depusa pe site-ul Parlamentului britanic pentru organizarea unui nou referendum privind apartenenta la UE si a strans deja aproape 86. 000 de semnaturi, scrie adevarul. ro, care citeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )