Libnet.ro
UNICEF

20:30

Britanicul Chris Froome a castigat a etapa a XVII-a a Turului Frantei

B1 B1,
Britanicul Chris Froome a castigat a etapa a XVII-a a Turului Frantei

Britanicul Chris Froome a castigat, miercuri, etapa a XVII-a a Turului Frantei pe o distanta de 32 kilometri si si-a marit avansul in clasamentul general, informeaza AFP. Froome, care a inregistrat a treia. continuă pe B1

Turul Frantei: Chris Froome a castigat etapa cu numarul 17 (contratimp individual)

Chris Froome Sky) a castigat etapa cu numarul 17 din Turul Frantei, desfasurata intre Embrun si Chorges, contratimp individual, pe o distanta totala de 32 de kilometri.

Turul Frantei: Chris Froome a obtinut a treia victorie de etapa si si-a marit avansul la general

Pare din ce in ce mai clar ca un britanic va castiga editia centenara a Turului Frantei. Chris Froome a obtinut a treia victorie de etapa, in contratimpul individual care s-a desfasurat intre Embrun -.

Turul Frantei: Chris Froome (Sky) a castigat etapa regina de pe Mont Ventoux

Chris Froome Sky Procycling) a castigat etapa cu numarul 15 din Turul Frantei, desfasurata intre Givors si Mont Ventoux, pe o distanta totala de 242,5 kilometri. In urma acestui succes, rutierul britanic si-a marit considerabil sansele de a se impune in competitia franceza. Pe doi a incheiat etapa Nairo Quintana Movistar).

Chris Froome, dupa ce a castigat de-o maniera impresionanta pe Mont Ventoux: Nu ma comparati cu Lance Armstrong, nu sunt un trisor

Chris Froome s-a impus categoric in etapa de pe Mont Ventoux Turul Frantei - etapa 15), iar suspiciunile de dopaj au aparut imediat dupa incheierea cursei. Nu ma comparati cu Lance Armstrong, nu sunt un trisor, s-a aparat ciclistul britanic.

Ciclistul Chris Froome, despre pozitia de lider al Turului Frantei: Nu ma comparati cu Lance Armstrong, eu nu trisez

Ciclistul britanic Chris Froome, actualul lider al Turului Frantei, s-a aratat jignit de comparatia cu americanul Lance Armstrong si a spus ca nu triseaza pentru a avea succes, potrivit Mediafax. Desi anterior.

Turul Frantei: Alberto Rui Costa a castigat etapa cu numarul 16

Alberto Rui Costa Movistar) a castigat etapa cu numarul 16 din Turul Frantei, desfasurata intre Vaison-la-Romaine si Gap, pe o distanta totala de 168 de kilometri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )