Libnet.ro
UNICEF

13:15

Brunetele conduc clasamentul! Care sunt cele mai frumoase femei din 50 de ani!

ADPM ADPM,
Brunetele conduc clasamentul! Care sunt cele mai frumoase femei din 50 de ani!

Au fost desemnate, prin sondaj, cele mai frumoase 50 de femei din lume. Surprinzator, 33 sunt brunete si doar 16 blonde si una singura roscata. continuă pe ADPM

Brunetele conduc clasamentul! Care sunt cele mai frumoase femei din ultimii 50 de ani!

Au fost desemnate, prin sondaj, cele mai frumoase 50 de femei din lume. Surprinzator, 33 sunt brunete si doar 16 blonde si una singura roscata.

FOTO Muzeele Hunedoarei au pastrat peste 20 de kilograme de aur. Unde se afla cele mai frumoase exponate

Cele mai valoroase expozitii din judetul Hunedoara sunt prezentate in aceasta perioada la Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane din Deva si la Muzeul Aurului din Brad.

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult.

FOTO Fetele care sfideaza: cele mai controversate coperte ale revistelor din istoria muzicii

De la nuditate si sexualitate la ostentatie si declaratii socante, editorii revistelor internationale de prestigiu nu s-au cenzurat in goana dupa vanzari-record. Azealia Banks, Lady Gaga, Kanye West si Janet Jackson sunt cativa dintre cantaretii care au starnit valuri de nemultumiri odata cu aparitiile memorabile.

'Patimile' burselor din ultimele trei secole. Care au fost cele mai mari 10 crize?

Omenirea si-a readus aminte de ce inseamna o criza financiara si ce inseamna o bula speculativa dupa recesiunea inceputa in 2008. Care au fost insa cele mai importante momente de panica traite de investitori pe burse in ultimele trei secole?.

Patimile burselor din ultimele trei secole. Care au fost cele mai mari 10 crize?

Omenirea si-a readus aminte de ce inseamna o criza financiara si ce inseamna o bula speculativa dupa recesiunea inceputa in 2008. Care au fost insa cele mai importante momente de panica traite de investitori pe burse in ultimele trei secole?.

Marea Britanie, tara in care cele mai multe droguri sunt cumparate de pe Internet

Cetatenii din Marea Britanie sunt cei mai mari consumatori de droguri cumparate de pe Internet, arata un studiu global facut pe 18. 000 de oameni din 18 tari, informeaza CNBC .

ZECE concepte auto pentru chinezi. Cum arata cele mai interesante masini la Salonul Auto de la Beijing

Gigantii auto au prezentat la Salonul Auto de la Beijing autoturisme concepute special pentru cumparatorii chinezi. Iata cateva dintre cele mai interesante masini, pe care probabil nu le vom vedea pe strazile din Europa, potrivit CNN Money .

Unul dintre cele mai mari site-uri de tip torrent a fost inchis

Unul dintre cele mai mari site-uri de file sharing, specializat pe domeniul sportiv, a fost inchis, dupa ce administratorii acestuia au fost avertizati ca risca sa ajunga la inchisoare, noteaza BBC. TSTN, The.

Actrita Audrey Hepburn, prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani, potrivit unui sondaj facut in Marea Britanie, pe pozitia secunda clasandu-se printesa Diana, urmata de actrita Grace.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )