Libnet.ro
UNICEF

07:00

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Hotnews Hotnews,
 Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult. continuă pe Hotnews

Business report: Ministrul Energiei: Nu vom suferi deloc daca rusii taie gazul, chiar daca nu ne-o dorim; Cele mai ieftine masini de pe piata locala; Ce beneficii avem de pe urma crizei din Ucraina

Bank of Cyprus a vandut aproape 10% din actiunile detinute la Banca Transilvania. Bank of Cyprus a vandut, ieri, pentru 368,1 milioane lei 82,5 milioane euro), aproape 10% din actiunile detinute la Banca Transilvania. Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania. Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va.

Francize 2014: o piata care depaseste 1 MLD. euro

Piata francizelor este in stransa legatura cu evolutia economica, iar pentru 2014 vom avea o crestere nesemnificativa, trendul continuand, probabil, si in urmatorii ani, astfel ca piata nu va depasi 1,4 miliarde de euro, a declarat, potrivit Agerpres,.

Business report: Statul intra in forta in piata telecom: Radiocom lanseaza o oferta ieftina de internet, telefonie si tv; Asigurarea RCA se va scumpi masiv; Nou success pentru Dacia in Europa. A batut la vanzari inca o marca celebra

Scumpiri la mancare, in ajun de Sarbatori. Dupa ce s-a ieftinit pe ici pe colo, painea s-a scumpit la loc odata cu cresterea accizei la benzina de la 1 aprilie si a pretului la gaze naturale. Asociatiile protesteaza impotriva modificarii legii clauzelor abuzive in legea bancherilor. Un proiect de lege din Parlament propune modificarea legii clauzelor abuzive intr-o forma favorabila bancherilor.

'Patimile' burselor din ultimele trei secole. Care au fost cele mai mari 10 crize?

Omenirea si-a readus aminte de ce inseamna o criza financiara si ce inseamna o bula speculativa dupa recesiunea inceputa in 2008. Care au fost insa cele mai importante momente de panica traite de investitori pe burse in ultimele trei secole?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )