Libnet.ro
UNICEF

23:00

Unul dintre cele mai mari site-uri de tip torrent a fost inchis

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai mari site-uri de tip torrent a fost inchis

Unul dintre cele mai mari site-uri de file sharing, specializat pe domeniul sportiv, a fost inchis, dupa ce administratorii acestuia au fost avertizati ca risca sa ajunga la inchisoare, noteaza BBC. TSTN, The. continuă pe Antena3

Paradoxul Yahoo!: e una dintre cele mai mari companii, evaluata la miliarde de dolari, si e in acelasi timp fara valoare

Yahoo! este o companie imensa, foarte bogata, dar in acelasi timp nu valoreaza nimic. Este paradoxul in care a ajuns unul dintre gigantii Internetului.

'Patimile' burselor din ultimele trei secole. Care au fost cele mai mari 10 crize?

Omenirea si-a readus aminte de ce inseamna o criza financiara si ce inseamna o bula speculativa dupa recesiunea inceputa in 2008. Care au fost insa cele mai importante momente de panica traite de investitori pe burse in ultimele trei secole?.

Patimile burselor din ultimele trei secole. Care au fost cele mai mari 10 crize?

Omenirea si-a readus aminte de ce inseamna o criza financiara si ce inseamna o bula speculativa dupa recesiunea inceputa in 2008. Care au fost insa cele mai importante momente de panica traite de investitori pe burse in ultimele trei secole?.

Cele mai memorabile citate din serialul Mad Men: cat de importante sunt si astazi replicile lui Don Draper?

Considerat unul dintre cele mai reusite seriale despre publicitate, Mad Men a inspirat cu siguranta multi tineri, dar si specialisti in domeniu.

Vedete sub lupa! Cele mai tari selfie-uri ale saptamanii!

Fenomenul selfie a devenit parte a culturii pop, iar celebritatile l-au imbratisat imediat, transformandu-l intr-o practica uzuala. Starurile se pozeaza aproape zilnic si posteaza apoi imaginile pe retelele de socializare, aelfie-ul devenind astfel o foarte buna forma de promovare. De la Cameron Diaz si pana la James Franco sau Rihanna, iata ce selfie-uri au postat vedetele, in ultimele zile, pe Facebook, Twitter si Instagram.

Studiu: luni si marti, zilele cu cele mai eficiente click-uri

In timp ce utilizatorii dau click pe reclamele online mai frecvent la sfarsit de saptamana, este mai probabil ca ei sa faca achizitii in urma click-ului pe un banner in timpul saptamanii, arata o analiza a campaniilor desfasurate de RTB House in 30 de.

Ce i s-a intamplat acestui PREOT la varsta la care a MURIT Iisus Hristos. E una din cele mai mari TAINE

Stigmatele pot fi definite ca manifestari spotane, reprezentate de rani sangerande sau de dureri atroce similare cu cele suferite de Iisus in timpul crucificarii. Cel mai cunoscut caz, este al unui calugar italian.

Faze tari: Un obiect gasit in Romania, printre cele mai mari mistere ale omenirii; 10 descoperiri pe care stiinta nu le poate explica; De ce taiem mielul de Pasti?

Descoperire incredibila in stomacul unui om de afaceri. Chirurgii au gasit nu mai putin de 12 lingouri de aur. Un barbat de 63 de ani, din Delhi, India, a ajuns la spital plangandu-se de senzatii de voma, dupa o cearta avuta cu. Monstrul din Loch Ness a fost fotografiat din satelit! Cateva imagini din satelit au surprins cu ajutorul unui iPhone o creatura bizara, iar toata Anglia fierbe. O fi vorba oare de celebrul mostru din Loch Ness?, se intreaba englezii.

FOTO Cum au ajuns dracii goi intr-o biserica veche din Hunedoara. Cele mai ciudate picturi bisericesti

Unele dintre cele mai stranii picturi bisericesti pot fi admirate intr-o biserica veche de lemn, de pe Valea Muresului. Pe peretii bisericii din Almas Saliste sunt infatisate, intr-un mod original, scene ale Judecatii de Apoi. Si alte lacasuri de cult, vechi, din satele hunedorene ofera celor care le trec pragul imagini iesite din comun.

Cautarile avionului Malaysia Airlines vor fi cele mai scumpe din istorie

Cautarile avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut misterios la 8 martie, ar urma sa fie unele dintre cele mai scumpe din istoria aviatiei, considera unii experti, in conditiile in care operatiunile ar putea continua o perioada indelungata.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )