Libnet.ro
UNICEF

11:45

Bucurestean disparut de acasa. Cei care pot da relatii sunt rugati sa contacteze rudele sau Politia

Antena3 Antena3,
Bucurestean disparut de acasa. Cei care pot da relatii sunt rugati sa contacteze rudele sau Politia

Un barbat din Bucuresti, pe nume ROBU DUMITRU, este cautat de politisti dupa ce marti nu s-a prezentat la locul de munca, iar de atunci nu raspunde la telefon. Oamenii legii au fost sesizati in data de 06. continuă pe Antena3

A scazut numarul romanilor care pot vota la alegerile parlamentare de duminica

Numarul romanilor care pot vota la alegerile parlamentare de duminica a scazut cu 60. 000 fata de cel de la referendumul din iulie, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Prin urmare, 18,25 de milioane de.

CE: Noi orientari pentru intelegerea modului in care pot fi desfasurate activitati de acvacultura

Comisia Europeana CE) publica noi orientari pentru o mai buna intelegere a modului in care pot fi desfasurate activitati de acvacultura in cadrul Natura 2000, reteaua europeana de zone naturale protejate, informeaza un comunicat de presa.

Cine schimba Romania - Laura Stefan si Razvan Nicolescu, despre solutiile care pot schimba Romania in bine

B1 TV continua campania de constientizare civica Cine schimba Romania, lansata impreuna cu mai multe canale media, care isi propune promovarea publica a resurselor ce pot regenera societatea.

Monica Macovei: Voiculescu, Fenechiu, Chiuariu candideaza. USL nu a scapat de candidatii corupti sau de cei care au colaborat cu securitatea

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a criticat, intr-un interviu pentru Romania libera, modul in care USL a tratat desemnarea unor noi sefi ai Parchetului General si ai Directiei Nationale Anticoruptie.

Cum arata tanara asta de la gat in jos. E cea mai tare iluzie optica ce i-a pacalit pe 90% din cei care au vazut-o

O poza banala, facuta in fata casei a starnit o serie de reactii neasteptate pe internet, imediat dupa ce a fost publicata. Din cauza pozitiei nefericite in care sta, aceasta tanara pare ca are un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )