Libnet.ro
UNICEF

22:46

Bucurestenii, ingroziti din cauza pedofilului din Drumul Taberei

Antena3 Antena3,
Bucurestenii, ingroziti din cauza pedofilului din Drumul Taberei

Parintii din Drumul Taberei, acolo unde au fost surprinze imaginile cu suspectul de pedofilie, se declara ingroziti de faptul ca un asemenea om poate fi in preajma copiilor lor. Oamenii sunt speriati. continuă pe Antena3

Profilul psihologic al pedofilului din Drumul Taberei facut de un psihiatru: Nu e prima oara cand agreseaza sexual un minor

Politia il cauta pe pedofilul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Conform specialistilor, barbatul nu este la prima agresiune de acest gen.

Cinci suspecti audiati de Politie in cazul pedofilului care a agresat doi copii intr-un lift. Portretul-robot, impartit locuitorilor din Drumul Taberei

Oficialii Politiei Capitalei au prezentat detalii in cazul barbatului care vineri, 5 ianuarie, a agresat sexual doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

CONFESIUNI DE GROAZA: Mama copiilor agresati in Drumul Taberei, rupe tacerea

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand.

Mama copiilor agresati in Drumul Taberei, rupe tacerea. Calvarul prin care au trecut micutii. Dupa mine, l-as omori

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand ca vi.

Mama copiilor agresati in Drumul Taberei rupe tacerea. Calvarul prin care au trecut micutii. Dupa mine, l-as omori

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand ca vi.

Mobilizare generala in Bucuresti. Suspectul de pedofilie din Drumul Taberei, vanat de politisti

Este mobilizare generala in Bucuresti. Politistii cauta un pedofil care a agresat sexual doi copii, in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Cei doi frati, o fetita si un baiat, au.

Din cauza indiferentei medicilor, o tanara a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului

O tanara, in varsta de 19 ani, din Republica Moldova, a nascut, in urma cu doua saptamani, in toaletaInstitutului Mamei si Copilului din Chisinau, din cauza.

Un nou DECES din cauza RUJEOLEI. Este al 38-lea caz din Romania

Inca un deces din cauza rujeolei. Un copil a murit, vineri, in judetul Suceava. Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 05. 2018 este 10 307, din care .

Ce se va intampla cu Crucea de gheata pentru Boboteaza, din cauza caldurii

Crucea de gheata care va fi folosita de preotii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos din Galati in timpul slujbei de Boboteaza a fost construita in laboratorul unei firme din oras, din cauza vremii extrem.

A fost condamnata la inchisoare, din cauza unui videoclip - VIDEO

O artista din Egipt, in inchisoare din cauza unui videoclip care incita la depravare. Luna trecuta, o instanta inferioara o condamnase pe Shyma la doi ani de inchisoare. Un judecator de instru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )