Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mama copiilor agresati in Drumul Taberei, rupe tacerea. Calvarul prin care au trecut micutii. Dupa mine, l-as omori

Antena3 Antena3,
Mama copiilor agresati in Drumul Taberei, rupe tacerea. Calvarul prin care au trecut micutii. Dupa mine, l-as omori

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand ca vi. continuă pe Antena3

Mama copiilor agresati in Drumul Taberei rupe tacerea. Calvarul prin care au trecut micutii. Dupa mine, l-as omori

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand ca vi.

CONFESIUNI DE GROAZA: Mama copiilor agresati in Drumul Taberei, rupe tacerea

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand.

Tatal copiilor agresati de pedofil a vorbit despre trauma prin care au trecut micutii. De dimineata tremur. Trebuie prins repede

Tatal copiilor agresati sexual in cartierul Drumul Taberei a povestit ce i-au spus copiii sai despre incidentul din lift. Cineva era in urma lor, au crezut ca era un vecin si le-a tinut usa.

Cazul copiilor agresati sexual din Capitala, preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti

Cazul celor doi copii agresati sexual de un barbat in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei din Capitala a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

Bucurestenii, ingroziti din cauza pedofilului din Drumul Taberei

Parintii din Drumul Taberei, acolo unde au fost surprinze imaginile cu suspectul de pedofilie, se declara ingroziti de faptul ca un asemenea om poate fi in preajma copiilor lor. Oamenii sunt speriati.

Cinci suspecti audiati de Politie in cazul pedofilului care a agresat doi copii intr-un lift. Portretul-robot, impartit locuitorilor din Drumul Taberei

Oficialii Politiei Capitalei au prezentat detalii in cazul barbatului care vineri, 5 ianuarie, a agresat sexual doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Profilul psihologic al pedofilului din Drumul Taberei facut de un psihiatru: Nu e prima oara cand agreseaza sexual un minor

Politia il cauta pe pedofilul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Conform specialistilor, barbatul nu este la prima agresiune de acest gen.

Mobilizare generala in Bucuresti. Suspectul de pedofilie din Drumul Taberei, vanat de politisti

Este mobilizare generala in Bucuresti. Politistii cauta un pedofil care a agresat sexual doi copii, in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Cei doi frati, o fetita si un baiat, au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )