Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bucuresti: Un barbat a fost gasit spanzurat intr-un parc din Bucuresti

B1 B1,
Bucuresti: Un barbat a fost gasit spanzurat intr-un parc din Bucuresti

Un barbat a fost gasit spanzurat de un copac, marti seara, in parcul Universitatii Politehnice din Bucuresti, trupul sau fiind in stare de putrefactie. Potrivit Adevarul, barbatul are in jur de 35 de. continuă pe B1

Un barbat a fost gasit spanzurat de un copac, in parcul Universitatii Politehnice din Capitala

Un barbat in varsta de aproximativ 35 de ani a fost gasit spanzurat cu putin timp in urma de un copac in parcul Universitatii Politehnice, din Capitala. Din primele informatii, cadavrul era in stare de putrefactie. Ancheta politiei este in desfasurare.

Un barbat a fost gasit spanzurat in parcul Politehnicii din Bucuresti

Un barbat a fost gasit spanzurat de un copac, marti seara, in parcul Universitatii Politehnice din Bucuresti, trupul sau fiind in stare de putrefactie. Potrivit Adevarul, barbatul are in jur de 35 de.

Descoperire macabra in parcul Universitatii Politehnica din Bucuresti. Un tanar a fost gasit spanzurat

Un tanar a fost gasit spanzurat de o craca a unui copac din parcul Universitatii Politehnica din sectorul 6. Tagedia a fost anuntata de un trecator care a sunat la 112, informeaza Mediafax. La fata.

Constanta. Un barbat internat la Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare a fost gasit spanzurat

Un barbat in varsta de 55 de ani, internat la Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare, a fost gasit spanzurat vineri seara, el fiind adus la unitatea medicala tot in urma unei tentative de suicid, transmite.

Un detinut de la Penitenciarul Colibasi a fost gasit SPANZURAT in celula.

Un detinut in varsta de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, sambata, in celula, conform Mediafax. Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Colibasi, personalul medical din cadrul inchisorii a incercat sa il resusciteze pe detinut, insa fara rezultat. Sambata, in jurul orei 6. 00, un detinut de 17 ani, din judetul Valcea, arestat preventiv pentru talharie, cu antecedente penale, s-a spanzurat, a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului .

Un detinut de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi a fost gasit spanzurat in celula

Un detinut in varsta de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, sambata, in celula, relateaza Mediafax.

Un detinut de 17 ani a fost gasit spanzurat in Penitenciarul Colibasi

Un detinut de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, sambata dimineata, potrivit Mediafax. Personalul medical al penitenciarului a incercat sa il resusciteze pe ba.

Un somnambul disparut de doua zile a fost gasit teafar intr-o crevasa montana

Un somnambul din China a avut parte de o trezire pe cinste atunci cand s-a pomenit blocat intr-o crevasa din Muntii Arzatori, din regiunea Xinjiang. Potrivit Global Times, o echipa de salvare l-a gasit pe barbat,.

Un detinut de la Penitenciarul Colibasi a fost gasit SPANZUTAT in celula

Un detinut in varsta de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, sambata, in celula, conform Mediafax. Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Colibasi, personalul.

Un barbat s-a spanzurat de necaz ca sotia sa este bolnava

Problemele financiare si cele de sanatate ale sotiei i-au adus o depresie careia astazi nu i-a mai rezistat. Este sfarsitul tragic al vietii unui barbat de 43 de ani din Drobeta-Turnu-Severin, care duminica seara si-a pus capat zilelor. L-a gasit spanzurat fiica sa de numai cincispezece ani care a asistat ingrozita la scena de a-si vedea tatal in streang.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )