Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bucuresti: Violatorul din LIFT a fost RETINUT! Acesta este un alt individ care A TERORIZAT zile in sir mai multe femei

B1 B1,
Bucuresti: Violatorul din LIFT a fost RETINUT! Acesta este un alt individ care A TERORIZAT zile in sir mai multe femei

Un barbat a terorizat zile in sir femeile din Sectorul 2 al Capitalei. Individul a incercat sa violeze doua tinere pe care le-a jefuit. Politia Capitalei a anuntat retinerea unui individ, de 47 de ani, care,. continuă pe B1

Kate, sotia printului William, a nascut un baietel. Acesta este al treilea copil al cuplului regal

Kate Midlleton a nascut, luni, al treilea copil al cuplului regal. Acesta este un baiat de 3, 8 kilograme, relateaza Reuters.

Un adolescent de 18 ani a fost retinut dupa ce a furat o masina si a accidentat un batran de 79 de ani, abandonandu-l apoi pe marginea drumului

Un tanar de 18 ani este cercetat pentru furt in scop de folosinta, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, urmand sa fie propus astazi la arestare preventiva.

Incident cu o pusca de vanatoare intre tata si fiu in Videle. Parintele a fost retinut dupa mai multe zile de cautari

Politistii au retinut un barbat de 36 de ani, din Videle, pentru uz de arma fara drept si vatamare corporala a fiului acestuia, in varsta de 18 ani. Oamenii legii il cautau pe adult de la inceputul lunii aprilie, cand s-a produs incidentul.

Zboruri regulate Bucuresti - Malta, din mai

Air Malta a anuntat ca va incepe sa opereze un zbor saptamanal intre Bucuresti si insula, dupa ce ani de zile compania a operat doar zboruri charter, potrivit presei malteze.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )