Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bucurestiul, gazda unuia dintre cele mai mari evenimente mondiale de sport electronic.

România Liberă România Liberă,
Bucurestiul, gazda unuia dintre cele mai mari evenimente mondiale de sport electronic.

In perioada 20 - 21 octombrie, Bucurestiul va gazdui penultima etapa din turneul DreamHack Eizo Open, o competitie de referinta pentru sportul electronic mondial. Evenimentul de la Bucuresti este unul decisiv pentru cei mai importanti gameri ai lumii, in vederea calificarii la marea finala DreamHack Winter din noiembrie, din Suedia. La turneul din Capitala, care se va desfasura la TurboHalle, pe o suprafata de 3. 500 de metri patrati, vor veni peste 150 dintre cei mai buni jucatori de . continuă pe România Liberă

Dan Voiculescu: Interdictia cumulului pensiei cu salariul reprezinta una dintre cele mai nocive nedreptati ale regimului Traian Basescu

Interdictia cumulului pensiei cu salariul in sistemul public reprezinta una dintre cele mai nocive nedreptati comise de regimul Traian Basescu, scrie, duminica, intr-o postare pe blogul personal, Dan.

Unul dintre cele mai frumoase diamante din lume va fi scos la licitatie. Vezi de la ce pret porneste licitatia

Un diamant de 76 de carate, considerat unul dintre cele mai faimoase din lume, evaluat la peste 15 milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 13 noiembrie, au anuntat reprezentantii casei Christies, citati de.

Una dintre cele mai iubite vedete - socheaza prin aparitia sa. Nimeni nu stie ce s-a intamplat

Este cunoscut pentru vocea lui si pentru baladele atat de renumite, dar se pare ca Michael Buble nu mai este o prezenta atat de mare pe scena. Canadianul a socat prin faptul ca ieri, la un show de.

Romanul pentru care se bat cele mai mari tari din lume. Inventia lui este un miracol al stiintei si tehnicii

A stiut ce inseamna munca, iar succesul pe care il are acum s-a datorat zecilor de ani in care a cazut si a luat-o de la capat. Mircea Tudor povesteste ca inca de la 16 ani a inceput sa repare televizoare.

Nu multi oameni ar putea sa faca asta. E probabil una dintre cele mai ciudate meserii din lume, platita cu 100 euro/ora

Agentia de Somaj Vaslui este in cautarea a 40 de muncitori, specializati in jupuitul nurcilor care vor sa lucreze in Danemarca. Castigul este de pana la 100 de euro pe zi in functie de numarul de blanuri.

Nu multi oameni ar putea sa faca asta. E probabil una dintre cele mai ciudate meserii din lume si e platita cu 100 euro/ora

Agentia de Somaj Vaslui este in cautarea a 40 de muncitori, specializati in jupuitul nurcilor care vor sa lucreze in Danemarca. Castigul este de pana la 100 de euro pe zi in functie de numarul de blanuri.

PREVIEW VIDEO Ce aduce nou Salonul Auto de la Paris. Dacia Logan 2, noul Volkswagen Golf si Opel Adam sunt doar cateva dintre premiere

Salonul Auto de la Paris, unul dintre cele mai importante evenimente de profil, isi deschide portile pe 27 septembrie pentru presa si pe 29 pentru publicul larg. Lista cu premiere este impresionanta: Dacia aduce noile generatii Logan si Sandero, Ford vine cu noul Mondeo, Renault prezinta Clio 4, iar Opel lanseaza Adam, cel mai mic model al gamei. Seat aduce noul Leon, Audi vine cu noul A3 Sportback, iar mai multe marci aduc SUV-uri mici de oras. Iata toate noutatile anuntate pana acum sintetizate intr-un singur clip.

Premiile Emmy 2012: Homeland si Modern Family, cele mai bune seriale

Cea de-a 64-a editie a Premiilor Emmy si-a desemnat castigatorii, duminica seara, la Los Angeles, informeaza Huffington Post. Cei mai mari actori din serialele de televiziune ale momentului au fost premiati.

Cele mai grave 10 greseli pe care femeile le fac in pat

Cele mai multe dintre femei cred despre ele ca sunt grozave in pat. Si asta pentru ca, probabil, tipul cu care au o elatie nu s-a plans niciodata in legatura cu performanta lor in dormitor. Prin urmare, ce gasesc.

Sunt cei mai mari actori ai Hollywood-ului, dar au ajuns intr-o stare deplorabila. Zici ca sunt boschetari

Nimeni nu stie care este motivul pentru care au ajuns in aceasta stare, dar unii considera ca asa vor sa fuga de ochii paparazzilor. Doi din cei mai mari actori, care au fermecat lumea prin talentul lor.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )