Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cele mai grave 10 greseli pe care femeile le fac in pat

Antena3 Antena3,
Cele mai grave 10 greseli pe care femeile le fac in pat

Cele mai multe dintre femei cred despre ele ca sunt grozave in pat. Si asta pentru ca, probabil, tipul cu care au o elatie nu s-a plans niciodata in legatura cu performanta lor in dormitor. Prin urmare, ce gasesc. continuă pe Antena3

Vezi care sunt CELE MAI VECHI boli de care au suferit oamenii.

Cercetatorii s-au folosit de oase si date genetice pentru a stabili ce care au fost primele boli de pe Pamant, potrivit unei sinteze realizate de howstuffworks. com. Astfel, acestia au aflat ca oamenii sufereau, acum mii de ani, de holera, febra tifoida si tuberculoza, boli care au fost eradicate de curand sau cu care milioane de oameni se confrunta in continuare. Anomaliile prezentate de oase sunt o sursa foarte buna de identificare, spune Dr. Anne Grauer, antropolog la Universitatea Loyola, .

E una din cele mai faimoase poze si a fost vazuta de milioane de oameni. Acum se spune desprea ea ca e un fals

O fotografie celebra se dovedeste a fi de fapt un fals la celebrarea a 80 de ani de la aparitia sa. Desi nu s-a stiut pana acum, aceasta imagine a fost trucata cu scopul de a face reclama. Fotografia in care su.

Mechel inchide combinatul Otelu Rosu, activul cu cele mai mari sanse sa fie scos la ...

Producatorul rus de otel Mechel va inchide in luna octombrie combinatul Ductil Steel Otelu Rosu pe termen nedefinit, acesta fiind activul cu cel mai mari sanse sa fie scos la vanzare, a declarat o sursa de la Mechel Romania pentru portalul Platts, parte a grupului McGraw-Hill, relateaza Mediafax. Angajatii de la Otelu Rosu vor fi pastrati fara a se confrunta cu perspectiva concedierilor, spre deosebire de personalul de la combinatul detinut de Mechel la Campia Turzii. Ductil Steel Otelu Rosu .

Paradoxul bucurestean. Unul din cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca

Bucuresti pare sa fie orasul paradoxurilor. Unul dintre cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca. Mai mult de un sfert din salariul unui bucurestean se duce pe taxe si asigurari.

Afla care sunt si cum arata cele mai TENEBROASE si mai misterioase locuri din Europa!.

Sa prinzi pulsul istoriei, al culturii si al vietii de metropola este una dintre cele mai incitante provocari adresate turistilor pasionati, cu adevarat, de experientele dezvaluite de calatorii. Conceptul de travel inseamna, in primul rand, explorarea obiectivelor turistice, a locurilor incarcate de istorie si a monumentelor semnificative pentru evolutia unui popor. De multe ori, insa, turistul ramane ancorat in aceasta lume a frumosului arhitectural si uita de acele aspecte mai putin .

Schumacher, pilotul cu cele mai multe succese in Asia

Cum Marele Premiu de la Singapore deschide pachetul de curse asiatice, va aratam mai jos care sunt pilotii in activitate cu cele mai multe victorii in Asia.

Dan Voiculescu: Interdictia cumulului pensiei cu salariul reprezinta una dintre cele mai nocive nedreptati ale regimului Traian Basescu

Interdictia cumulului pensiei cu salariul in sistemul public reprezinta una dintre cele mai nocive nedreptati comise de regimul Traian Basescu, scrie, duminica, intr-o postare pe blogul personal, Dan.

Unul dintre cele mai frumoase diamante din lume va fi scos la licitatie. Vezi de la ce pret porneste licitatia

Un diamant de 76 de carate, considerat unul dintre cele mai faimoase din lume, evaluat la peste 15 milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 13 noiembrie, au anuntat reprezentantii casei Christies, citati de.

Cele mai frumoase fotografii astronomice ale anului 2012

Castigatorii concursului de Fotografie Astronomica 2012 au fost dezvaluiti recent. Imaginile arata cateva dintre cele mai impresionante peisaje ale Universului, de la galaxii indeparate pana la planete din.

Republica Moldova, tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor

Tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor este Republica Moldova. Potrivit unui raport publicat de Fondul Monetar International, aici exista 300 de ATM-uri la 100 de mii de locuitori. in Canada,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )