Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bugete mai mari pentru autostrazi. Care sunt proiectele prioritare pentru 2021, potrivit Guvernului

B1 B1,
Bugete mai mari pentru autostrazi. Care sunt proiectele prioritare pentru 2021, potrivit Guvernului

Romania, codasa Europei la numarul de kilometri de autostrada construiti, incearca sa recupereze din decalaj, cel putin pe hartie. in proiectul de buget pentru anul 2021, au fost mentionate drumurile care. continuă pe B1

Citu: Avem bugete mai mari, dar vreau performanta. Discutam executia cu mandatele pe masa. Companiile de stat trebuie reformate pana in vara

Premierul Florin Citu a anuntat ca aproape toate ministerele au bugete mai mari fata de anul trecut, precizand ca asteapta de la ministrii performanta si eficienta si ca, la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, vrea sa discute executia cu mandatele ministrilor pe masa.

Florin Citu: Ministerele au bugete mai mari, dar vreau performanta. La rectificarea bugetara vom discuta cu mandatele pe masa Despre plafonarile de salarii si restructurarile din companiile de stat

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, ca la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, se va discuta cu mandatele pe masa. Seful Guvernului a precizat ca a acceptat solicitarile.

INS: in anul 2020, lucrarile de constructii au crescut fata de anul 2019 cu aproape 16%. Cele mai mari cresteri s-au inregistrat la lucrarile de reparatii capitale (+46,0%)

Volumul total al lucrarilor de constructii a crescut cu 15,9%. La o privire mai atenta datele arata ca cele mai mari cresteri s-au inregistrat la lucrarile de reparatii capitale +46,0%), lucrarile de intretinere si reparatii curente +24,4%) si la constructiile noi +9,3%). Pe obiecte de constructii au avut loc cresteri astfel: constructii ingineresti +18,5%), cladirile rezidentiale +17,8%) si la cladirile nerezidentiale +10,9%). Potrivit metodologiei INS, constructiile ingineresti sunt cele care nu indeplinesc caracteristicile de cladiri si au ca scop crearea conditiilor pentru realizarea activitatilor de productie sau a celor social-culturale drumuri, cai ferate, poduri, aeroporturi, stadioane etc.

Studentii au iesit in strada si ameninta cu proteste mai mari. Cer interventia lui Klaus Iohannis FOTO

Studentii ameninta cu proteste mult mai mari, in cazul in care nemultumirile lor nu vor fi luate in considerare, dupa manifestatiile de astazi.

Cum exfoliem corect tenul. Cate tipuri de proceduri exista si care sunt diferentele!

Exfolierea este, in prezent, cea mai in trend etapa in procesul de ingrijire a tenului si beneficiaza de cea mai mare atentie din partea influencerilor de beauty din lumea intreaga. Totusi, pe cat de importanta este in mentinerea sanatatii si frumusetii tenului, pe atat trebuie sa fie de sigura si eficienta, deoarece poate produce sensibilizare si dezechilibre ale tenului.

CNSU: Croatia a fost eliminata de pe lista tarilor din zona galbena. Carantina nu mai este obligatorie pentru cer care vin in Romania din aceasta tara

Croatia a fost eliminata de pe lista tarilor din zona galbena. Decizia este cuprinsa in Hotararea nr. 10 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU). Astfel, pentru persoanele care revin in.

Amenda de 5.000 de euro pentru romanii care fac asta in apartamentul lor. Atentie mare!

Veste ingrijoratoare pentru romanii care locuiesc in chirie. Amenda de 5. 000 de euro pentru romanii care fac asta in apartamentul lor. Atentie mare! Daca vi se intampla asta, este cazul sa anuntati imediat autoritatile. Ce pericol ii paste pe proprietarii apartamentelor de bloc daca nu respecta viata privata a chiriasilor. Amenda de 5. 000 de euro .

Un fost electrician castiga unul dintre cele mai mari salarii la stat din Romania: ce functie ocupa

In imaginea de mai sus il poti vedea pe Octavian Schen alaturi de ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti. Desi si-a ascuns in mod oficial veniturile, Schen castiga aproximativ 6000 de.

Alt membru fondator al USR demisioneaza: Nu mai am nimic in comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori

Ilinca Macarie, membru USR si consilier local in Sectorul 1 si-a anuntat demisia, afirmand ca a avut asteptari nerealiste, noteaza News. ro. Nu mai am nimic in comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori a scris ea pe Facebook. in sfarsit. Am demisionat din USR. Luasem hotararea de mult, dar tot nu am apucat sa oficializez decizia. Poate pentru ca deja ma simteam asa de straina de aceasta formatiune politica, ca mi se parea irelevant. ) E clar, nu, de ce plec? Nu mai am ce face aici. Sunt membru fondator USB si m-am bagat in politica pentru ca voiam sa fac ceva concret si stiam ce vreau sa fac. Stiam ca pot face, numai sa fiu lasata. Nu mai am nimic in comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori episodul Odai a pus capac). Dar nu regret ca am fost parte din aceasta poveste. Cred ca am avut asteptari nerealiste, spune Ilinca Macarie.

Al patrulea vaccin impotriva COVID-19, pe cale de a fi aprobat in UE. Care sunt avantajele vaccinului produs de Johnson Johnson

Vaccinul impotriva COVID-19, dezvoltat de compania Johnson Johnson uremaza sa fie aprobat curand in Europa, devenind al patrulea vaccin care primeste autorizatie in acest sens, transmite.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )