Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Ministerele au bugete mai mari, dar vreau performanta. La rectificarea bugetara vom discuta cu mandatele pe masa Despre plafonarile de salarii si restructurarile din companiile de stat

B1 B1,
Florin Citu: Ministerele au bugete mai mari, dar vreau performanta. La rectificarea bugetara vom discuta cu mandatele pe masa Despre plafonarile de salarii si restructurarile din companiile de stat

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, ca la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, se va discuta cu mandatele pe masa. Seful Guvernului a precizat ca a acceptat solicitarile. continuă pe B1

Citu: Avem bugete mai mari, dar vreau performanta. Discutam executia cu mandatele pe masa. Companiile de stat trebuie reformate pana in vara

Premierul Florin Citu a anuntat ca aproape toate ministerele au bugete mai mari fata de anul trecut, precizand ca asteapta de la ministrii performanta si eficienta si ca, la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, vrea sa discute executia cu mandatele ministrilor pe masa.

CTP l-a dat de gol pe Florin Citu. Cine sunt nepoatele liberale plantate prin tot bugetul

Criza economica se adanceste, iar decidentii isi retrag promisunile, rectifica bugete si, cel mai important, uita de oameni. Pilele comuniste inca exista in sistemul bugetar de stat, nimeni nu recunoaste, dar accepta tacit sistemul de trista amintire. Florin Citu, un produs aldemos-ului, anunta eradicarea unor cutume din trecut, dar uita sau omite existentanepoatelor liberale. Acelenepoate care .

Florin Citu: Marirea pensiilor cu 8% era in programul electoral, nu in cel de guvernare

Premierul Florin Citu a declarat in conferinta de presa organizata miercuri, pe tema bugetului, ca promisiunea de majorare a pensiilor cu 8% facea parte din programul electoral, nu din programul de guvernare, argumentand ca pensiile sunt oricum mai mari decat anul trecut.

Florin Citu, propunere indrazneata. Ce i-a putut cere Ursulei von der Leyen pentru romani

Dupa anuntarea bugetului, joi, premierul Florin Citu a plecat la Bruxelles. Vizita de lucru a premierului a avut pe agenda si intalnirea Ursula von der Leyen. Discutia dintre cei doi a avut mai multe puncte, printre care intrarea in spatiul Schengen. Cei doi au mai discutat si pe o alta speta, mai delicata, scrie presa .

Florin Citu: Parlamentarii vor avea si anul acesta salariileinghetate. Daca mai sunt si alte privilegii pe care le au, sunt niste discutii politice (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, miercuri, dupa sedinta de Guvern cateva dintre prevederile unei ordonante de urgenta, referitoare la o reducere a cheltuielilor structurale. Florin Citu:.

Florin Citu a cerut la Bruxelles ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu se afla intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, caruia Citu i-a solicitat ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European.

Cat costa campania nationala de vaccinare. Premierul Florin Citu: Nu ai cum sa stii care e suma finala Daca va fi peste estimarile noastre, vom aloca acei bani (VIDEO)

Premierul Florin Citu a sustinut sambata o conferinta de presa la Palatul Victoria, in timpul careia a fost intrebat cat costa campania nationala de vacicnare si mai ales daca ea a fost introdusa in.

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am.

VIDEO Premierul Florin Citu: Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre BugetSunt 4 reforme pe care vrem sa le facem: pensii, salarizare, educatie si administrare fiscala

Premierul Florin Citu a sustinut, sambata, la ora 13:00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. El a discutat despre reformele pe care intentioneaza sa le faca, s-a referit la vizita facuta la Bruxelles si a explicat modul in care a construit bugetul pentru acest an. Nu a uitat sa-l intepe pe liderul PSD Marcel Ciolacu, caruia i-a transmis Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre Buget! HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale premierului.

Florin Citu, intrevedere cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene. Discutiile cu s-au concentrat pe obiectivele formulate prin Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu este intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )