Libnet.ro
UNICEF

05:15

Al patrulea vaccin impotriva COVID-19, pe cale de a fi aprobat in UE. Care sunt avantajele vaccinului produs de Johnson Johnson

B1 B1,
Al patrulea vaccin impotriva COVID-19, pe cale de a fi aprobat in UE. Care sunt avantajele vaccinului produs de Johnson Johnson

Vaccinul impotriva COVID-19, dezvoltat de compania Johnson Johnson uremaza sa fie aprobat curand in Europa, devenind al patrulea vaccin care primeste autorizatie in acest sens, transmite. continuă pe B1

Descoperire salvatoare impotriva covid-19. Medicamentul care reduce riscul de moarte

Desi vaccinurile existente dau randament, specialistii britanici anunta noi descoperiri. Conform presei de specialitate, medicamentul pentru artrita, Roche tocilizumab, reduce riscul de deces la pacientii cu COVID-19 sever. Roche tocilizumab, un nou medicament minune Medicamentul pentru artrita Roche tocilizumab reduce riscul de deces la pacientii cu covid-19 grav bolnavi, conform concluziilor dintr-un studiu, care a .

Cum exfoliem corect tenul. Cate tipuri de proceduri exista si care sunt diferentele!

Exfolierea este, in prezent, cea mai in trend etapa in procesul de ingrijire a tenului si beneficiaza de cea mai mare atentie din partea influencerilor de beauty din lumea intreaga. Totusi, pe cat de importanta este in mentinerea sanatatii si frumusetii tenului, pe atat trebuie sa fie de sigura si eficienta, deoarece poate produce sensibilizare si dezechilibre ale tenului.

Al patrulea vaccin anti-COVID ar putea fi aprobat in UE. Cristian Busoi: EMA a inceput evaluarea accelerata pentru CVnCoV, produs de CureVac AG

Agentia Europeana a Medicamentului a inceput evaluarea accelerate a vaccinului CVnCoV, produs de CureVac AG, asa cum a anuntat europarlamentarul Cristian Busoi pe contul sau de Facebook. El a precizat faptul ca.

STUDIU AL UNIVERSITATII ISRAELIENE BAR-ILAN: O singura doza de vaccin este eficienta la cei care s-au vindecat de Covid

Rezultatele preliminare ale unui studiu al Universitatii israeliene Bar-Ilan si ale Centrului Medical Ziv au aratat ca o singura doza de vaccin impotriva coronavirusului este eficienta la persoanele care s-au infectat si s-au vindecat de Covid-19.

Bugete mai mari pentru autostrazi. Care sunt proiectele prioritare pentru 2021, potrivit Guvernului

Romania, codasa Europei la numarul de kilometri de autostrada construiti, incearca sa recupereze din decalaj, cel putin pe hartie. in proiectul de buget pentru anul 2021, au fost mentionate drumurile care.

Editie speciala 360 de grade, cu Alina Badic: Care sunt caracteristicile Noului An chinezesc, an al Bivolului, sub element metal Yin (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai, Anca Dimancea si Marian Golea, despre Noul An chinezesc, anul Bivolului, care a inceput la data de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )