Libnet.ro
UNICEF

19:16

Bugetul de stat pe 2017 a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante. Ministrul Finantelor: Speram ca pana miercuri sa fie votat in plenul reunit

B1 B1,
Bugetul de stat pe 2017 a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante. Ministrul Finantelor: Speram ca pana miercuri sa fie votat in plenul reunit

Proiectul de buget pe 2017 a fost aprobat, duminica, in Comisiile reunite de buget-finante. Acesta va fi adoptat in plenul reunit al Camerelor pana cel tarziu miercuri, a anuntat. continuă pe B1

Viteza mare. Bugetul pentru Relatia cu Parlamentul a fost adoptat de Comisia Buget-Finante

Bugetul Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul a fost adoptat duminica, cu larga majoritate, de Comisiile reunite de buget finante, fara amendamente.

Bugetul CNSC, aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante

Comisiile reunite de buget-finante din Parlament au avizat favorabil, duminica, bugetul Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC), informeaza Agerpres.

Bugetul SRI a fost adoptat, in unanimitate, de Comisiile de buget-finante

Bugetul Serviciului Roman de Informatii SRI) a fost adoptat, sambata, in unanimitate, de Comisiile reunite de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Bugetul Ministerului Cercetarii si Inovarii a fost adoptat de comisiile parlamentare de buget-finante

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au adoptat duminica, cu majoritate larga de voturi, bugetul Ministerului Cercetarii si Inovarii pentru anul 2017.

Bugetul Ministerului Turismului, aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament

Comisiile de reunite de buget-finante ale Parlamentului au avizat favorabil bugetul Ministerului Turismului care va avea in 2017 o finantare bugetara de 80 de milioane de lei, fiind mai mare cu 63,9% fata de exercitiul precedent.

Bugetul CSM a fost aprobat fara amendamente

Bugetul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost aprobat duminica, fara amendamente, de Comisiile reunite de buget-finante din Parlament.

Bugetul Camerei Deputatilor, adoptat in Comisiile de buget. Dumitrica: Nu sunt bani pentru daramarea gardului Parlamentului

Bugetul Camerei Deputatilor a fost adoptat sambata, in cadrul Comisiilor reunite de buget-finante, in forma stabilita de institutie. Secretarul general adjunct al Camerei, George Dumitrica, a afirmat ca nu exista fonduri pentru daramarea gardului Parlamentului care nu are doar rol decorativ, ci si unul de securitate.

Bugetul ANRP, suplimentat cu 1 milion lei in Comisiile de buget; MF urmeaza sa gaseasca sursa de finantare

Bugetul Autoritatii Nationala pentru Restituirea Proprietatilor a fost adoptat, in Comisiile reunite de buget-finante, el fiind suplimentat cu 1 milion de lei pentru cheltuieli si servicii, urmand ca Ministerul de Finante sa gaseasca sursa de finantare.

Bugetul SRI pe 2017, mai mic fata de anul precedent

Comisiile reunite de buget-finante din Parlament au aprobat, sambata, bugetul SRI, cu unanimitate de voturi. Bugetul este mai mic decat cel din anul precendent. Bugetul SRI pe 2017 este in valoare de 3,55 miliarde lei.

Bugetul Ministerului Culturii pe 2017 a fost avizat favorabil de comisiile reunite ale Parlamentului

Bugetul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale a fost avizat favorabil, vineri, de Comisiile de Cultura reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor cu 14 voturi pentru si 2 impotriva. Un amendament a fost admis, si anume restaurarea Castelului Rhedey din Sangeorgiu de Padure, judetul Mures, potrivit News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )