Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bunicuta din Suceava care ne da tuturor o lectie! Dovada de simt civic, responsabilitate, optimism si incredere

Antena3 Antena3,
Bunicuta din Suceava care ne da tuturor o lectie! Dovada de simt civic, responsabilitate, optimism si incredere

O bunicuta din Suceava a impresionat toti medicii Spitalului Judetean De Urgenta Sf. Ioan Cel Nou Suceava cand a aparut la unitatea medicala cu o masca cusuta chiar de ea. continuă pe Antena3

Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga la Spitalul din Suceava, lasata intr-o cutie de pantofi: M-a intrebat daca vreau sa fac poza mortului, ca si cand era o favoare

Situatie revoltatoare la Spitalul din Suceava. Trei oameni, printre care un politist a trebuit sa plateasca spaga de 100 de lei ca sa ridice trupurile neinsufletite ale celor dragi de la morga.

Bolnav de coronavirus in stare grava, dus din Suceava la Bucuresti cu o aeronava C-27J Spartan

Un pacient cu coronavirus, ce se afla in stare grava, a fost dus de urgenta din Suceava la Bucuresti. Zborul a fost efectuat cu o aeronava de tip C-27J Spartan.

CORONAVIRUS: Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca ar trebui sa plece acasa

Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca din cauza crizei coronavirusului ar trebui sa plece acasa, a declarat duminica seful Departamentului Tezaur din aceasta tara, Josh Frydenberg, citat de dpa.

Romania, singura tara din lume care permite zborurile speciale cu muncitori sezonieri

Presa Curata a dezvaluit un document postat de Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigarii Aeriene care cuprinde 41 de state europene, cunoscuta ca Euro Control, care arata ca Romania este singura tara din lume care permite zboruri speciale charter cu muncitori sezonieri din Romania catre alte state.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in Bucuresti si Suceava. Care este situatia pe fiecare judet

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au inregistrat pana in prezent la Suceava - 1. 487 si Bucuresti - 659, scrie Agerpres, potrivit informarii Grupului de Comunicare Strategica.

Muncitori din Suceava pleaca la munca in Germania. Cum au iesit romanii din zonele de carantina

Mii de romani continua sa plece din tara la munca in Germania. Mai multe aeronave au decolat de pe aeroporturile din Capitala, Iasi Cluj sau Sibiu. Potrivit informatiilor Antena 3, exista muncitori care pleaca in Germania chiar din localitatile aflate in carantina.

429 dintre cele 812 de cadre medicale infectate cu coronavirus sunt din Suceava. Situatia pe judete

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultima trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultimele trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Aprope 100 de oameni din Suceava, plecati pe aeroportul din Iasi pentru a merge la munca in strainatate

Aproape 100 de oameni din judetul Suceavaau plecat in aceasta dimneata din localitatea Casvana spre aeroportul din Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )