Libnet.ro
UNICEF

18:00

Bursele care au adus cele mai mari castiguri din Primul Razboi Mondial si pana in prezent

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursele care au adus cele mai mari castiguri din Primul Razboi Mondial si pana in prezent

Bursele din Australia, Africa de Sud si SUA au adus cele mai mare randamente investitorilor in cei 100 de ani trecuti de la inceperea Primului Razboi Mondial, arata o statistica realizata de catre publicata The Telegraph. continuă pe Wall-Street Ro

Pepenele rosu: vezi care sunt cele mai utile trucuri de sezon

Pepenele verde este unul dintre fructele cele mai delicioase de vara si este bun pentru organism, avand un efect de a curata pielea si de a o face sa arate mai tanara si frumoasa. Sfaturi de frumusete cu.

Cum aratau la inceput 10 dintre cele mai mari si mai populare site-uri web

Chiar si cei mai grozavi dintre noi am avut inceputuri mai umile, la fel cum este si in cazul site-urilor web. Chiar si platforme online gigantice precum Amazonul, YouTube-ul, Facebook-ul, Twitterul au fost mai demult pagini banale, cu designuri simple si fara surse de amuzament care sa te faca sa vrei sa navighezi pe ele.

Cele mai mari 5 greseli pe care le faci cand stergi praful

Praful, inamicul numarul unu al gospodinelor. Oricat de des l-ai sterge, el se depune cuminte pe mobila, frigider si alte piese de prin casa. Stergerea prafului pare o batalie pe care gospodinele nu o vor castiga.

Top 5 cele mai scumpe masini din 2014 (partea II)

Pe lumea aceasta exista tot felul lucruri pe care unii oameni cheltuiesc averi si sume exorbitante de bani. in general vorbim despre persoane care au venituri atat de extravagante, iar pretul unui bun nu mai inseamna atat de mult pentru ei, ori despre acei oameni care au pasiuni pentru care ar face orice, dispusi sa plateasca foarte multi bani pentru a-si intretine pasiunile, hobby-urile si gusturile rafinate.

FOTO FASCINANTE: Sute de ani de razboi cu natura. Cum arata cele mai frumoase faruri din lume

Farurile maritime au reprezentat, mereu, un simbol al sigurantei si al ghidajului care i-a ajutat pe marinari sa gaseasca drumul spre casa inca din Antichitate.

Faze Tari: Aparitie terifianta pe cerul Germaniei. Niciodata nu a mai fost vazut asa ceva; Camasa din 4 kg de aur, cadou de ziua lui; Cum arata si cat costa cele mai scumpe prostituate din lume. Ai bani de ele?

Cainele care ia masa ca un om. Experimentul amuzant al unui barbat. Stapanul unui caine simpatic a mers un pas mai departe si aproape ca. Asa arata trupul de plaja perfect!Cercetatorii britanici au realizat un studiu pe un esantion de 5. 000 de persoane de ambele sexe pentru a stabili cum trebuie.

Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume: Costa Rica, Chicago si India in top

Timp de 19 ani revista Treasure + Leisure a cerut cititorilor sa-si voteze hotelurile si statiunile preferate, evaluandu-le din punctul de vedere al mancarii, al serviciilor si al locatiei. Iata cum arata, potrivit CNN. com , 10 hoteluri de vis.

La pranz cu una dintre cele mai puternice femei din televiziune: Carmen Harabagiu

Foarte ambitioasa, sef de promotie in liceu, a luat ca pe un challenge admiterea Facultatii de Automatica din Bucuresti si, mai tarziu, rolul de manager in cadrul HBO Romania. Asa s-ar descrie in cateva cuvinte Carmen Harabagiu.

Top 5 cele mai bune filme cu si despre cel de-al Doilea Razboi Mondial (partea II)

Cand vine vorba despre filme, categoriile care incadreaza genurile sunt o multime, iar printre cele mai apreciate si impresionante se numara cele de razboi, tocmai pentru ca au o poveste reala la baza.

Cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit

Ati citit cu siguranta o multime de lucruri despre uleiurile sanatoase, stiti ce proprietati are fiecare in parte, care este cel mai savuros si cel mai sanatos. O problema apare insa la.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )