Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business report: Care sunt cei mai avantajati angajati din Romania; Bancile dau mai greu credite. Care este motivul; Patru licitatii pentru achizitia a 330 de autobuze si 100 de tramvaie, derulate de Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Business report: Care sunt cei mai avantajati angajati din Romania; Bancile dau mai greu credite. Care este motivul; Patru licitatii pentru achizitia a 330 de autobuze si 100 de tramvaie, derulate de Primaria Capitalei

Bugetul pierde 80 de milioane de euro pe an cu scutirile de impozit pentru salariile din IT. in 2001, industria IT din Romania avea 13. 691 de angajati. Astazi are. Ce zic producatorii internationali, intrebati de standardul dublu la alimente. Un brand, acelasi produs, indiferent de tara. Comisia Europeana ia masuri pentru. continuă pe Hotnews

Care sunt cei mai avantajati angajati din Romania. Indiciu: Nu sunt IT-istii

Cei mai avantajati angajati de regimul fiscal din Romania nu sunt IT-istii, desi acestia beneficiaza de scutire de impozit, arata o analiza facuta de compania de training si consultanta Business Insights.

Utile: Cum si-au antrenat mintea cei mai abili milionari ai lumii. Sunt 3 secrete super eficiente, la indemana tuturor; Alimentele care provoaca deces prematur si cancer

Cum si-au antrenat mintea cei mai abili milionari ai lumii. Sunt 3 secrete super eficiente, la indemana tuturor. Precum muschii si organele, si creierul se schimba. Stiti ca miscarea poate fi benefica si cand aerul este poluat? Un studiu realizat la Universitatea din Cambrige precizeaza ca expunerea la substantele toxice care contamineaza aerul in orase.

Cei mai cool copii din familiile regale

In afara de adorabilii nepotei ai Reginei Elisabeta a II-a, pe care deja ii stie o lume intreaga, va invitam sa ii cunoastem azi pe cativa dintre cei mai cool copii din familiile regale! .

Scumpirea gazelor a sporit cu 25% profitul unuia dintre cei mai mari furnizori din Romania

Unul dintre cei mai mari furnizori si distribuitori de gaze naturale din Romania a inregistrat in 2018 un profit cu 25% mai mare decat in anul precedent, in special ca urmare a scumpirii gazelor pentru consumatorii casnici si pentru CET-urile care produc agentul termic pentru acestia.

S-a CALUGARIT! Era unul dintre cei mai destrabalati artisti de la noi, dar acum s-a schimbat TOTAL! M-am predat lui Dumnezeu!

Geo da Silva era la un moment dat unul dintre cei mai faimosi DJ de la noi, si avea concerte in cele mai faimoase cluburi din Romania, dar si din afara. Acum, el s-a retras din lumina reflectoarelor pentru ca.

Topul companiilor din Romania care dau cele mai mari salarii

Romania trece printr-o criza de resursa umana fara precedent in ultimii 30 de ani, astfel incat companiile se vad nevoite sa ofere salarii din ce in ce mai mari, pentru a-si pastra cei mai buni.

Ce a descoperit Albert Einstein despre calatoria in timp. Care sunt misterele timpului din perspectiva savantilor

Albert Einstein a fost cel care a elucidat, intr-o oarecare masura, o parte din misterele timpului. Toata lumea a auzit de Teoria relativitatii, dar putini o inteleg. Noi iti expunem in randurile urmatoare ideea de baza a acestei teorii care a schimbat radical modul in care omul ar trebui sa inteleaga timpul. Cum a schimbat [] .

HOROSCOP. Zodiile care sunt langa tine la bine si la greu

Loialitatea este unul dintre elementele de baza al oricarei relatii. Fara ea, nu se poate construi nimic bun si de durata. Afla din urmatorul articol care sunt zodiile ce vor fi langa tine atat la bine, cat.

Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala

ING Romania, TELUS International Europe, KPMG Romania, Microsoft Romania, Orange Romania si Lidl se afla pe primele locuri in topul angajatorilor care ofera cele mai mari salarii, dar si cele mai multe oportunitati de dezvoltare profesionala.

Business report: Pensiile, intre subzistenta si bunastare: 1,5 milioane de oameni iau cel mult 700 lei la pensie. Doar 9.600 de romani primesc peste 5.000 de lei; Cresc din nou facturile la energia electrica. Ce componenta o scumpeste

Brexit-ul a taiat jumatate din productia de masini in Marea Britanie si a redus locurile de munca in industrie. in aprilie, constructorii auto au asamblat sub 71. 000 de masini, cu 45% mai. Dezechilibrele Romaniei Sectorul alimentar: Cel mai mare deficit comercial din regiune si cea mai mare contributie la inflatia nationala. Romania are un potential undeva intre Italia si Polonia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )