Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce a descoperit Albert Einstein despre calatoria in timp. Care sunt misterele timpului din perspectiva savantilor

Playtech Playtech,
Ce a descoperit Albert Einstein despre calatoria in timp. Care sunt misterele timpului din perspectiva savantilor

Albert Einstein a fost cel care a elucidat, intr-o oarecare masura, o parte din misterele timpului. Toata lumea a auzit de Teoria relativitatii, dar putini o inteleg. Noi iti expunem in randurile urmatoare ideea de baza a acestei teorii care a schimbat radical modul in care omul ar trebui sa inteleaga timpul. Cum a schimbat [] . continuă pe Playtech

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Care sunt chakrele dominante, in functie de zodia ta

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri ascunse despre chakre si care dintre acestea sunt dominante pentru fiecare zodie in parte. De-a lungul coloanei avem pozitionate.

HOROSCOP. Zodiile care sunt langa tine la bine si la greu

Loialitatea este unul dintre elementele de baza al oricarei relatii. Fara ea, nu se poate construi nimic bun si de durata. Afla din urmatorul articol care sunt zodiile ce vor fi langa tine atat la bine, cat.

Dancila a anuntat simplificarea modului in care sunt acordate ajutoarele de urgenta in urma calamitatilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni simplificarea normelor privind acordarea ajutoarelor de urgenta astfel incat sa nu se mai faca anchete sau sa se dea hotarari de guvern, pentru a reduce perioada de timp de la momentul produceri calamitatilor pana in momentul in care cetatenii primesc ajutoarele.

Putini romani le recunosc. Care sunt semnele care anunta ficatul gras

Steatoza hepatica sau asa cum i se spune in popor ficatul gras este o problema cu care se lupta multi oameni. De aceea, este indicat sa faci tot ceea ce tine de tine pentru a preveni aceasta problema me.

Cum au murit cei sapte episcopi greco-catolici martiri care sunt beatificati de Papa Francis la Blaj

Punctul culminant al vizitei istorice pe care Papa Francisc o realizeaza in Romania este, fara indoiala, evenimentul de pe Campia Libertatii din Blaj. Sapte episcopi greco-catolici care au murit in urma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )