Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business Report: OMV Petrom, profit net de peste doua ori mai mic decat in 2013; Reducerea TVA poate intra in vigoare anul acesta; Micile afaceri pentru hipsteri cauta bani pe bursa. AeRO e cool

Hotnews Hotnews,
 Business Report: OMV Petrom, profit net de peste doua ori mai mic decat in 2013; Reducerea TVA poate intra in vigoare anul acesta; Micile afaceri pentru hipsteri cauta bani pe bursa. AeRO e cool

Au cumparat doua fabrici in doua luni si le transforma in mii de apartamente. Robertino Georgescu si Dan Dragulin, cei doi parteneri care au. Costul paradisului fiscal: investitii taiate, deficit mare. Guvernul Ponta nu are foarte multe solutii la indemana pentru a pune in practica ambitiosul plan. continuă pe Hotnews

OMV Petrom, profit net de peste doua ori mai mic decat in 2013

Actualizare 08:43 Petrom a trecut pe pierdere in ultimul trimestru, fata de T3 2014 OMV Petrom a trecut pe pierdere in ultimul trimestru al anului trecut, consemnand un rezultat net negativ de 304 milioane lei, fata de un profit net de 1,02 miliarde lei in T3 2014. in al patrulea trimestru din 2013, compania raportase un profit net atribuibil actionarilor de 1,158 miliarde lei.

DECLIN urias pentru OMV Petrom: profitul s-a injumatatit

OMV Petrom a inregistrat in 2014 un profit net de 2,1 mld. lei, sub jumatate fata de 2013, in conditiile in care ultimul trimestru a adus pierderi de peste 300 mil. lei, pe fondul reducerii pretului la titei si a vanzarilor in scadere cu 11% pe intreg.

Grupul OMV, profit net de peste 3 ori mai mic

Actualizare 10:48 Actiunile grupului OMV scad cu 2,24% pe bursa vieneza Titlurile grupului OMV coborau, in jurul orei 10:30, cu 2,24% pe bursa de la Viena, atingand valoarea unitara de 23,755 euro.

Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 56% in 2014 din cauza reducerii preturilor la titei

OMV Petrom a inregistrat performante mai slabe in 2014 fata de 2013, potrivit datelor transmise BVB. Astfel, profitul net a fost de 2,1 miliarde de lei in 2014, fata de 4,8 miliarde de lei in 2013, cu 56% mai redus. Potrivit OMV Petrom, cauza scaderii profitului este scaderea preturilor la titei. Productia de titei si gaze s-a mentinut la acelasi nivel, se mai arata in comunicatul OMV Petrom. Pentru 2015, OMV Petrom estimeaza investitii mai reduse cu 20-35% comparativ cu 2014, incluzand optimizarea portofoliului si continuarea masurilor de eficientizare a costurilor pentru a face fata dificultatilor actuale de piata.

Profitul OMV Petrom s-a redus semnificativ anul trecut. Ce pierderi a avut compania

Profitul net al OMV Petrom s-a redus, anul trecut, la sub jumatate din cel inregistrat in 2013, ajungand la la 2,1 miliarde de lei, informeaza Mediafax.

Bursa a inchis in scadere, cu OMV Petrom si Romgaz pe minus, in timp ce FP a crescut

Bursa a inchis joi pe minus, cresterea actiunilor Fondul Proprietarea FP) fiind insuficienta pentru a compensa declinul titlurilor OMV Petrom SNP) si Romgaz SNG). Cele doua companii din sectorul energetic si-au raportat astazi rezultatele financiare.

OMV Petrom va demola unele active ale rafinariei Arpechim, urmand sa construiasca in loc un depozit de carburanti

Compania OMV Petrom ar urma sa demoleze o parte din constructiile de pe platforma rafinariei Arpechim Pitesti, urmand sa construiasca un depozit de produse petroliere. Intentia noastra este ca rafinaria sa fie transformata intr-un depozit pentru activitatea noastra de downstream - rafinare si marketing. Va trebui sa facem niste lucrari si sa obtinem niste permise in acesta directie, cerere pentru care am aplicat la autoritatile competente. Decizia de demolare se va lua impreuna cu autoritatile romane, a declarat joi Mariana Gheorghe, directorul general al OMV Petrom.

OMV Petrom va demola o parte din instalatiile Arpechim pentru a construi depozite

Compania petroliera OMV Petrom va demola o parte din constructiile si instalatiile de pe platforma rafinariei Arpechim Pitesti, pentru a construi depozite de carburanti si produse petroliere, a anuntat companie.

OMV Petrom va reduce cu 35% investitiile programate pe fondul scaderii pretului titeiului

OMV Petrom reduce investitiile,de 800-1,1 mld euro, programate pentru 2015 cu 20-35% pe fondul scaderiui pretului titeiului la nivel international. Din totalul volumului de investitii programat pentru acest an, circa 85% va viza proiecte de explorare.

Fondul Proprietatea si OMV Petrom in crestere cu aproximativ 2%

Bursa a inchis miercuri in crestere, pe cel mai ridicat rulaj din luna februarie, evolutia pozitiva fiind sustinuta de cresterile de aproximativ 2% inregistrate de Fondul Proprietatea FP) si OMV Petrom SNP), companiile cu cea mai ridicata pondere in principalii indici ai pietei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )