Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bustul interpretei Maria Tanase a fost dezvelit de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Bustul interpretei Maria Tanase a fost dezvelit de Ziua Nationala a Romaniei

Bustul Mariei Tanase, amplasat pe aleea de acces in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 din Capitala a fost dezvelit duminica, de Ziua Nationala a Romaniei. Pe langa edilul Cristian Popescu Piedone, la momentul festiv au participat si artistii autohtonii Nicolae Voiculet si Loredana Groza. continuă pe Adevărul

Familia regala face un drum simbolic cu trenul pe ruta Sinaia-Ploiesti-Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei

Principesa Margareta si principele Radu vor efectua, duminica, un drum simbolic de la Sinaia la Bucuresti, care onoreaza Ziua Nationala a Romaniei si aduce un omagiu regelui Ferdinand si reginei Maria, cuplul princiar primind ca musafiri pe parcursul calatoriei personalitati ale vietii publice, potrivit Mediafax.

Ce nu stiai despre Ziua Nationala a Romaniei

Toti romanii sarbatoresc de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Ziua de 1 decembrie a fost stabilita ca Ziua Nationala a Romaniei in 1990, prin legea nr. 10 din 31 iulie. Pana la acesta data, Ziua Nationala a.

FOTO VIDEO Ziua Nationala la Slatina: La fasole, inainteee!...

Aflat abia la cel de-al doilea an, obiceiul distribuirii de fasole cu vin fiert, devenit deja traditie in multe localitati din tara, a fost reluat la Slatina de catre oficialitatile locale. Peste 1. 000 de asemenea portii au fost pregatite pentru locuitorii urbei care, de Ziua Nationala, au sarbatorit in strada acest moment special. Nu s-au inregistrat incidente cu prilejul actiuniii anterior mentionate.

VIDEO Ziua Nationala a Romaniei a inceput la Satu Mare cu festivitati sobre. Distractia incepe abia spre seara

Ziua Nationala a Romaniei a inceput la Satu Mare cu o serie de manifestari patriotice. Autoritatile locale satmarene au depus coroane de flori timp de doua ore la statua lui Mihai Viteazul, Corneliu Coposu,I. Bratianu si Iuliu Maniu, dupa care s-a desfasurat ceremonialul oficial si parada militara. Daca de dimineata, ziua de 1 Decembrie a fost marcata prin manifestari sobre, dupa masa incepe spectacolul.

Ziua nationala sarbatorita cu The Straits.

Formatia The Straits va concerta in Romania, de ziua nationala, la Sala Palatului. Fostii membri ai legendarei trupe Dire Straits vor urca pe scena pe 1 Decembrie in fata miilor de fani bucuresteni. Dire Straits a fost unul dintre cele mai influente si mai cunoscute grupuri muzicale din istorie, avand peste 120 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Activitatea Dire Straits a fost apreciata si la nivel oficial prin 4 titluri Grammy si 3 Brit Awards. Dupa o activitate de 15 .

FOTOGALERIE in comuna gorjeana Cilnic, astazi a fost Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita astazi, cu doua zile mai devreme, in comuna Cilnic, din judetul Gorj.

De Ziua Nationala, Chisinaul a sarbatorit ca o capitala romaneasca

Mii de romani au sarbatorit la Chisinau Ziua Nationala a Romaniei. A fost pentru prima oara, de la desprinderea de Imperiul Rus, cand au existat evenimente pe tot parcursul zilei si la care au participat mii de oameni. in acest moment aproximativ 20 000 de persoane se afla in PMAN la concertul dedicat celor 95 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia.

Drapelul national, arborat de jandarmii montani pe Varful Parangul Mare, de Ziua Nationala

Drapelul national a fost arborat de Ziua Nationala la cota 2. 519 pe Varful Parangul Mare, cel mai inalt varf din tara accesibil in luna decembrie, de catre jandarmii montani hunedoreni, dupa un drum de sapte ore prin zapada viscolita la o temperatura sub 0 grade Celsius.

Incidente de Ziua Nationala a Romaniei. imbranceli cu jandarmii si batai in tramvaie

Ziua Nationala a Romaniei nu a fost lipsita de incidente. Astfel, o busculada s-a creat in zona Arcului de Triumf, parcul Herastrau, unde jandarmii au creat un cordon de acces pentru oamenii care doreau sa.

Tricolor urias descoperit pe frontispiciul cladirii Palatului Victoria, de Ziua Nationala a Romaniei

Un tricolor urias a fost descoperit duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, pe frontispiciul Palatului Victoria. La eveniment au luat parte premierul Victor Ponta, viceprim-ministrul Gabriel Oprea si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )