Libnet.ro
UNICEF

18:15

Buzau: DSP si ISU verifica sectiile ATI, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buzau: DSP si ISU verifica sectiile ATI, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Tragedia de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, in care zece oameni aflati in Sectia ATI si-au pierdut viata in incendiul de sambata seara, da startul unor controale ample in toata tara. continuă pe Ziarul Bursa

Echipe ale DSP si IGSU vor efectua controale in toate sectiile ATI din tara, pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de functiune a aparaturii medicale

In dimineata zilei de duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a participat la o sedinta de urgenta alaturi de ministrul Sanatatii, ministrul Afacerilor Interne si seful DSU.

Saloanele de ATI erau incuiate. Dezvaluire cutremuratoare facuta de Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti infectati cu COVID-19 internati in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit, sambata seara, dupa ce un incendiu puternic izbucnit intr-un salon de la etajul doi al unitatii medicale. Doctorul care era de garda si-a riscat viata pentru a-i scoate pe bolnavi din flacari si este si el acum in stare .

Controale in toate sectiile ATI. Orban: O sa existe un plan de conformare care va fi adus la cunostinta managerilor spitalelor

Toate sectiile ATI din Romania vor fi verificate, in urma acestor controale urmand a fi elaborat un plan de conformare. Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca orice lucrare de reparatie sau de modernizare la sectiile de Terapie intensiva va fi inclusa in acest plan.

Premierul Ludovic Orban a explicat ce se intampla daca se gasesc nereguli in sectiile ATI, in urma controalelor (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de duminica, premierul a anuntat ca vpr incepe o serie de controale in sectiile ATI din tara, pentru a vedea in ce stadiu se afla aparaturile medicale, dar si daca.

Guvernul a decis ca echipe mixte DSP si IGSU sa demareze de luni controale in toate sectiile ATI, la nivel national

Premierul Ludovic Orban a decis, la intalnirea de lucru de duminica la Palatul Victoria cu Nelu Tataru, Raed Arafat, seful IGSU Dan Paul Iamandi si directorul Inspectiei Sanitare de Stat Mioara Comana, ca echipe mixte ale DSP si IGSU sa inceapa de luni controale in toate sectiile de terapie intensiva de la nivel national pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a aparaturii medicale, informeaza Guvernul.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Guvernul a decis ca echipe mixte DSP si IGSU sa demareze de luni controale in toate sectiile ATI, la nivel national

Premierul Ludovic Orban a decis, la intalnirea de lucru de duminica la Palatul Victoria cu Nelu Tataru, Raed Arafat, seful IGSU Dan Paul Iamandi si directorul Inspectiei Sanitare de Stat Mioara Comana, ca echipe mixte ale DSP si IGSU sa inceapa de luni controale in toate sectiile de terapie intensiva de la nivel national pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a aparaturii medicale, informeaza news. ro. Premierul Ludovic Orban a avut in aceasta dimineata o intalnire de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta secretarul de stat Raed Arafat, seful IGSU Dan Paul Iamandi si directorul Inspectiei Sanitare de Stat, Mioara Comana.

Medicul Radu Tincu explica de ce incendiile se propaga mai rapid in sectiile ATI: Sunt spatii care au o anumita vulnerabilitate (VIDEO)

Medicul Radu Tincu a precizat, in timpul emisiunii Dosar de politician, care sunt motivele pentru care un incendiu se propaga mult mai repede intr-o sectie de ATI, dar si faptul ca aparatura medicala.

Cristian Tudor Popescu scrie despre Dumnezeul Ticalosiei, Prostiei si Nepasarii, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti care erau bolnavi de COVID si erau intubati au decedat dupa ce un incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt. Este cel mai grav.

Mesajul lui Calin Popescu Tariceanu, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti care erau bolnavi de COVID si erau intubati au decedat dupa ce un incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt, potrivit celui mai nou.

Rares Bogdan, DUR dupa tragedia de la Piatra Neamt: CORUPTIA UCIDE! Sa faca lumina. Pe cine da vina?

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )