Libnet.ro
UNICEF

05:45

Buzau: Patru drumuri nationale si 20 de drumuri judetene inchise, 40 de localitati izolate.

România Liberă România Liberă,
Buzau: Patru drumuri nationale si 20 de drumuri judetene inchise, 40 de localitati izolate.

Aproape 13. 500 de gospodarii din peste 100 de sate sunt izolate, joi dimineata, in judetul Buzau, unde sunt inchise in continuare patru drumuri nationale si 20 de drumuri judetene, transmite Mediafax. Cea mai recenta raportare a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau arata ca joi dimineata sunt afectate de viscol si ninsori 40 de comune buzoiene: Amaru, Balta Alba, Balaceanu, Berca, Blajani, Boldu, Bradeanu, Breaza, CA Rosetti, Canesti, Cernatesti, Chiliile, Cilibia, . continuă pe România Liberă

Peste 40 de TIR-uri, oprite in Vama Albita.

Peste 40 de TIR-uri care au intrat in tara joi dimineata din Republica Moldova sunt oprite in Vama Albita, din cauza ninsorii, conform Mediafax. Traficul rutier pentru masinile de peste 7,5 tone este restrictionat, joi la pranz, intre Vama Albita si municipiul Husi, din cauza unor sectoare de drum in panta impracticabile pe DN 24B E 581), ca urmare a formarii poleiului pe sosea. Citeste si: Buzau: Patru drumuri nationale si 20 de drumuri judetene inchise, 40 de localitati izolate In aceste .

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A3, A2 si pe mai multe drumuri nationale si judetene. SITUATIA DRUMURILOR LA ORA 12.30

35: Traficul rutier este intrerupt la aceasta ora, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi A2 si A3 si pe sapte drumuri nationale, anunta Centrul.

Vrancea: Doua drumuri nationale si opt judetene, inchise; opt sate sunt inca izolate.

Doua drumuri nationale si alte opt drumuri judetene continua sa fie inchise si marti, in judetul Vrancea, unde locuitorii a opt sate sunt inca izolati din cauza zapezii, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri in Vrancea circulatia este inchisa in continuare pe doua drumuri nationale - DN 23 B Maicanesti Ciorasi si DN 2 N, pe sectorul Dumbraveni .

Constanta: Porturile, 2 drumuri nationale si 7 judetene, inchise din cauza zapezii.

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta sunt inchise, luni, din cauza zapezii, in timp ce manevrele in porturile maritime si fluviale sunt in continuare sistate, informeaza Mediafax. Potrivit raportarii facute de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Constanta, la ora 12. 00, traficul pe DN 22 Ovidiu - Mihai Viteazul - limita de judet si DN 22 A Harsova - Tulcea este inchis, iar pe DN 2 A, DN 3, DN 38 si DN 39 circulatia este restrictionata pentru autovehiculele de .

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta, inchise din cauza zapezii

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta sunt inchise, luni, din cauza zapezii, in timp ce manevrele in porturile maritime si fluviale sunt in continuare sistate. Potrivit ISU Constanta, citat.

Cinci drumuri nationale si noua judetene erau inchise in Vrancea joi dimineata

De asemenea, sunt 16 comune cu 74 sate unde accesul nu se poate realiza pe caile de comunicatii terestre. Cele 16 comune cu 47278 locuitori sunt Balesti, Chiojdeni, Ciorasti, Cotesti, Dumbraveni, Dumitresti, Jitia, Maicanesti, Nanesti, Rastoaca, Sihlea, Slobozia Ciorasti, Tataranu, Tifesti, Vintileasca si Vulturu.

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A3, A2 si pe mai multe drumuri nationale

50: Doua drumuri nationale - DN 22 Ramnicu Sarat-Braila si DN 2 C Buzau-Slobozia sunt inchise, miercuri, in judetul Buzau, in timp ce pe DN 2 E 85) si DN 2 B Buzau-Braila se circula cu.

Romania sub zapada. Viscolul ne-a lasat fara doua autostrazi si fara mai multe drumuri nationale

Doua autostrazi raman inchise din cauza zapezii, respectiv Autostrada Bucuresti Constanta A2) si Bucuresti Ploiesti A3), dar si 26 de drumuri nationale. Mai mult, Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, pana la ora 17. 00, codul portocaliu de viscol in Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau. Comandamentul de urgenta se reunesti, luni la ora 12. 00, la sediul Guvernului.

Restrictii de circulatie in Vrancea pe doua drumuri nationale si trei judetene

De asemenea, sunt izolate satele Stupina, Ramniceni si Slobozia Botesti, din comuna Maicanesti, satul Voetin din comuna Sihea si satul Maluri din comuna Vulturu.

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A2, A3 si pe 14 drumuri nationale. SITUATIA DRUMURILOR LA ORA 14.00

30: Traficul rutier este intrerupt la aceasta ora, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi A2 si A3 si pe 14 drumuri nationale, anunta Centrul Infotrafic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )