Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cadavrele a 15 imigranti au fost gasite in largul Tunisiei, in Marea Mediterana

B1 B1,
Cadavrele a 15 imigranti au fost gasite in largul Tunisiei, in Marea Mediterana

Cadavrele a 15 imigranti au fost gasite, vineri, in Marea Mediterana, in largul Tunisiei, dupa mai multe naufragii care au avut loc in aceasta zona, relateaza AFP. Trupurile neinsufletite, inclusiv cel al. continuă pe B1

Cadavrele a 15 imigranti, gasite in Marea Mediterana

Cadavrele a 15 imigranti au fost gasite, vineri, in Marea Mediterana, in largul Tunisiei, dupa mai multe naufragii care au avut loc in aceasta zona, scrie Mediafax. Cadavrele, inclusiv cel al unui copil, au.

15 imigranti, gasiti morti, in Marea Mediterana

Cadavrele a 15 imigranti au fost gasite, vineri, in Marea Mediterana, in largul Tunisiei, dupa mai multe naufragii care au avut loc in aceasta zona, relateaza AFP, conform Mediafax.

Timisoara: 23 de cartuse din al Doilea Razboi Mondial au fost gasite in podul unui liceu

Un numar de 23 cartuse ce provin din al Doilea Razboi Mondial au fost gasite, miercuri seara, in podul Liceului Nikolaus Lenau din Timisoara, de catre muncitorii care fac lucrari de reparatii la acoperisul.

VIDEO Operatiunea Fabrika: 14 culturi de canabis au fost gasite in Bucuresti si in doua judete din tara

O importanta retea de traficanti de droguri din Romania a fost destructurata de politisti in urma unei operatiuni numite Fabrika ce a ajuns la final. Suspectii actionau in Bucuresti si in mai multe judete din tara, fiind gasite 14 culturi de canabis.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )