Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cafenea din Alba Iulia distrusa in incendiu in noaptea de Anul Nou. Pagubele se ridica la 100.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Cafenea din Alba Iulia distrusa in incendiu in noaptea de Anul Nou. Pagubele se ridica la 100.000 de lei

O cafenea din centrul orasului Alba Iulia a fost distrusa intr-un incendiu devastator, chiar in noaptea dintre ani. Pagubele sunt estimate de proprietar la 100. 000 de lei. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Revelion cu artificii in Cetatea Alba Iulia

Mii de oameni din Alba Iulia au sarbatorit trecerea dintre ani ciocnind un pahar de sampanie in strada. Momentul culminant l-a reprezentat focurile de artificii din Piata Cetatii, organizat de administratia locala.

Curtea de Apel Alba Iulia isi extinde spatiul de activitate in sediul instantei de judecata

Sectia civila II din cadrul Curtii de Apel Alba Iulia fosta sectie comerciala) va functiona, din ianuarie 2014, la parterul cladirii care este sediul instantei, situata in Alba Iulia, str. Bratianu nr. Sectia civila II a Curtii de Apel Alba Iulia a fost infiintata dupa intrarea in vigoare a noului Cod Civil prin redenumirea fostei sectii comerciale si are in componenta 6 judecatori si 5 grefieri.

FOTO Cum a aparut primul liceu romanesc din Transilvania, dupa Marea Unire, la Alba Iulia

Primul liceu romanesc in teritoriile de dincoace de Carpati, dupa istoricul eveniment de la 1 Decembrie 1918, a fost infiintat la Alba Iulia. Institutia de invatamant a primit numele celui care a unit pentru prima data cele trei Tari Romanesti, Mihai Viteazul. Astazi, il gasim la rang de Colegiu National si poarta numele lui Horea, Closca si Crisan.

FOTO DOCUMENT Ilustrate de Anul Nou la inceputul anilor 1900

La inceputul secolului trecut, cand aplicatii precum Facebook, Twiter, Messenger, SMS erau de domeniul SF, la baza corespondentei de Anul Nou erau felicitarile trimise postal. Ilustratele aveau o grafica curata, neprihanita de valorile capitalismului. Acum, mesajele electronice sunt considerate mai convenabile si mai putin costisitoare.

Voluntarii de la Spitalul Judetean Alba: Un zambet ajuta la vindecarea oricarui bolnav

Majoritatea voluntarilor care activeaza pe sectiile Spitalului de Urgenta din Alba Iulia sunt cursanti si absolventi ai Scolii Postliceale Sanitare. Dau o mana de ajutor celor aflati in suferinta, dar, in acelasi timp, castiga si experienta de pe urma muncii in folosul celor din jur. Nu ascund faptul ca, in vitor, si-ar dori sa fie asistenti medicali cu acte in regula.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )