Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox 17 iulie. Multe romance poarta numele acestei sfinte

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 17 iulie. Multe romance poarta numele acestei sfinte

In aceasta luna, in ziua a saptesprezecea, pomenirea Sfintei Marei Mucenite Marina. Aceasta sfanta era din Antiohia Pisidiei, fiind fiica una nascuta a unui Edisie, popa idolesc. Si dupa ce a murit mama ei, a dat-o ta. continuă pe Antena3

Calendar ortodox 13 iulie. Rugaciunea zilei de Vineri 13 alunga orice rau

Doamne Iisuse Hristoase, Mantuitorul cel dulce al sufletului meu, in aceasta zi a Rastignirii Tale pe Cruce ai patimit si ai luat moarte pentru pacatele noastre, ma marturisesc inaintea Ta, cum ca eu sunt.

Sarbatoare importanta maine, 17 iulie. Multi romani isi sarbatoresc onomastica

Este sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi pe data 17 iulie. Multi romani isi sarbatoresc onomastica. Nu uita sa le spui La multi ani! Citeste continuarea pe.

Horoscop zilnic 17 iulie. Gemenii primesc vesti financiare excelente

Horoscop 17 iulie Berbec Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata ta de zi cu zi. Indiferent ce anume alegi, asigura-te ca responsabilitatea.

E oficial! Yahoo Messenger va fi inchis pe 17 iulie

Yahoo Messenger va fi inchis pe 17 iulie, dupa ce programul de chat a pierdut cursa in fata rivalilor ca WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Slack sau WeChat, potrivit The Next Web. Yahoo este acum parte a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )