Libnet.ro
UNICEF

09:15

CALENDAR ORTODOX 25 ianuarie. Doi sfinti importanti sunt sarbatoriti in aceasta zi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 25 ianuarie. Doi sfinti importanti sunt sarbatoriti in aceasta zi

Pe 25 ianuarie sunt praznuiti Sfintii Grigorie de Nazianz si Bretanion. Sfantul Grigorie de Nazianz s-a nascut intr-o familie aristocratica, iar Sfantul Bretanion a fost ucenic al Sfantului Vasile cel. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii, 25 ianuarie 2019. Taurii au multa intuitie, Gemenii invata din experiente

Iata pentru VINERI 25 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singu.

Curs valutar BNR astazi, 25 ianuarie: deprecierea leului continua, in ciuda cresterii ROBOR! Ce urmeaza?

Cursul euro/leu a continuat sa urce si vineri, in ciuda cresterii dobanzilor pe piata monetara, insa mai putin abrupt decat in sedinta precedenta, cea din 23 ianuarie, cand leul a pierdut mai mult de 4 bani din valoare in fara monedei unice europene.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam deloc de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in.

HOROSCOP 25 IANUARIE. Varsatorii trebuie sa-si rezolve problemele, Berbecii trebuie sa actioneze

Varsator. Nimic nu e etern, deci asteapta-te ca un proiect cu care te-ai obisnuit de mai multa vreme sa se termine curand. Azi deja intrevezi capatul acestui drum si consideri ca e.

HOROSCOP 25 IANUARIE. Varsatorii trebuie sa se grabeasca sa-si rezolve problemele, Berbecii trebuie sa actioneze

Varsator. Nimic nu e vesnic, deci asteapta-te ca un proiect cu care te-ai obisnuit de mai multa vreme sa se termine curand. Azi deja intrevezi capatul acestui drum si consideri ca e.

ZIUA PRINCIPATELOR ROMANE 2019. Rasturnare de situatie in privinta zilei de 25 ianuarie

ZIUA PRINCIPATELOR ROMANE 2019 Ministerul Sanatatii a anuntat suspendarea cursurilor in scoli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie. ZIUA PRINCIPATELOR ROMANE 2019 in cel mai scurt timp,.

Anunt de ULTIM-MOMENT: Scolile vor fi inchise pe 25 ianuarie din cauza GRIPEI!

Scolile vor fi inchise in perioada 24-25 ianuarie, dupa ce Ecaterina Andronescu a emis un Ordin de ministru in acest sens. Anuntul a fost facut de senatorul social-democrat Liviu Pop pe pagina sa de.

ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE 2019. Veste cumplita pentru absolut toti bugetarii pe 25 ianuarie

ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE 2019 Joi, 24 Ianuarie, este zi libera si nelucratoare,iar romanii se asteptau ca statul roman sa creeze o punte cu weekendul si sa anunte zi libera si vineri, 25.

ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE 2019. Veste oribila pentru absolut toti bugetarii pe 25 ianuarie

ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE 2019 Joi, 24 Ianuarie, este zi libera si nelucratoare,iar unii romani se asteptau ca statul roman sa creeze o punte cu weekendul si sa anunte zi libera si vineri, 25.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )