Libnet.ro
UNICEF

07:00

HOROSCOP 25 IANUARIE. Varsatorii trebuie sa-si rezolve problemele, Berbecii trebuie sa actioneze

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 IANUARIE. Varsatorii trebuie sa-si rezolve problemele, Berbecii trebuie sa actioneze

Varsator. Nimic nu e etern, deci asteapta-te ca un proiect cu care te-ai obisnuit de mai multa vreme sa se termine curand. Azi deja intrevezi capatul acestui drum si consideri ca e. continuă pe Antena3

HOROSCOP 25 IANUARIE. Varsatorii trebuie sa se grabeasca sa-si rezolve problemele, Berbecii trebuie sa actioneze

Varsator. Nimic nu e vesnic, deci asteapta-te ca un proiect cu care te-ai obisnuit de mai multa vreme sa se termine curand. Azi deja intrevezi capatul acestui drum si consideri ca e.

HOROSCOP 24 IANUARIE. Racii trebuie sa depuna eforturi, Leii au parte de multe evenimente importante

O zi cu o mare incarcatura astrala, care isi va lasa amprenta pe fiecare nativ. iata previziunile pentru 24 ianuarie. HOROSCOP 24 IANUARIE Berbec Sunt sanse sa-ti creasca.

HOROSCOP 24 IANUARIE. Mercur intra in Varsator. Berbecii socializeaza intens, Gemenii sunt interesati de culturi straine

Iata horoscopul zilei de JOI 24 IANUARIE 2019; bun venit, Mercur, in noua ta gazda, zodia Varsator ! Astazi, planeta gandirii, cuvintelor, comunicatiilor Mercur ajunge in vizionarul Varsator.

HOROSCOP 23 IANUARIE. Probleme la job pentru Raci, Balantele exceleaza la comunicare

Horoscop 23 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Varsator. Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin.

HOROSCOP 22 IANUARIE. Leii sunt fericiti in dragoste, Berbecii primesc vestea pe care o asteptau

Horoscop 22 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Varsator. Nu te lasa doborat de atacurile unora care uita de diplomatie si politete in aceste momente. Unii spun nu la tot ce.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam deloc de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in.

ZIUA PRINCIPATELOR ROMANE 2019. Rasturnare de situatie in privinta zilei de 25 ianuarie

ZIUA PRINCIPATELOR ROMANE 2019 Ministerul Sanatatii a anuntat suspendarea cursurilor in scoli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie. ZIUA PRINCIPATELOR ROMANE 2019 in cel mai scurt timp,.

Anunt de ULTIM-MOMENT: Scolile vor fi inchise pe 25 ianuarie din cauza GRIPEI!

Scolile vor fi inchise in perioada 24-25 ianuarie, dupa ce Ecaterina Andronescu a emis un Ordin de ministru in acest sens. Anuntul a fost facut de senatorul social-democrat Liviu Pop pe pagina sa de.

25 IANUARIE: Un nou Consiliu NATO-Rusia, la Bruxelles

Ambasadorii Rusiei si cei ai NATO se vor intalni la Bruxelles vineri, 25 ianuarie, a anuntat alianta militara. Discutiile se vor concentra cel mai probabil pe disputa privind Ucraina si armele nucleare, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )