Libnet.ro
UNICEF

17:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam deloc de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam deloc de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam de ninsori. De cand se incalzeste vremea

Vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in Banat, Oltenia si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 ianuarie: Nu scapam de frig si ninsori

Marti, 22 ianuarie, vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales in timpul noptii si pe.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi inchisa si temporar vor fi precipitatii in toate regiunile, local mai insemnate cantitativ, cu precadere in zonele deluroase si montane din sud unde se vor cumula in general intre 25 si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vesti nu tocmai placute de la meteorologi

Joi, 24 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar vor fi precipitatii in toate regiunile, local mai insemnate cantitativ, cu precadere in zonele deluroase si montane din sud unde se vor cumula in gene.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 ianuarie: Vom avea precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales in timpul noptii si pe spatii mici se.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vesti cu adevarat proaste de la meteorologi

Luni, 21 ianuarie, valorile termice, in scadere in cea mai mare parte a tarii, se vor situa in majoritatea zonelor in jurul celor climatologic specifice date; temperaturile maxime se vor incadra.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vesti foarte proaste de la meteorologi

Luni, 21 ianuarie, valorile termice, in scadere in cea mai mare parte a tarii, se vor situa in majoritatea zonelor in jurul celor climatologic specifice date; temperaturile maxime se vor incadra.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 22 ianuarie: Nu scapam de frig si ninsori

Marti, 22 ianuarie, meteorologii anunta ca vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Miercuri, 23 ianuarie, vremea incepe sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )