Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoarepentru anul scolar 2015-2016

Adevărul Adevărul,
Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoarepentru anul scolar 2015-2016

Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoare a fost dat publicitatii de Ministerul Educatiei. inscrierile pentru clasa pregatitoare vor incepe pe 16 februarie, urmand ca pana pe 6 martie parintii sa completeze, on-line sau la scoala, cererile-tip. Repartizarea pe scoala va avea loc pe 9 martie la scoala de circumscriptie a copiilor ai caror parinti au cerut acest lucru prin cererea completata. continuă pe Adevărul

Clasa pregatitoare 2015 Ministerul Educatiei a publicat proiectul calendarului de inscriere in invatamantul primar: Pe 16 februarie incepe inscrierea copiilor in clasa pregatitoare

Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare incepe in data de 16 februarie 2015, prevede proiectul de calendar publicat de Ministerul Educatiei. Potrivit documentului, in perioada 16 februarie - 6 martie 2015 are loc completarea de catre parinti, online sau la scoala la care solicita inscrierea copiilor, a cererilor-tip de inscriere. Pe 9 martie 2015 are loc repartizarea la scoala de circumscriptie a copiilor ai caror parinti au solicitat acest lucru in cererea-tip de inscriere. Si anul acesta, parintii pot sa isi inscrie copiii direct in clasa I in cazul in care copilul are 7 ani si nu a fost inscrisi in clasa pregatitoare. Ministerul Educatiei a publicat astazi, 28 ianuarie, proiectul Metodologiei de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2015-2016, precum si proiectul Calendarului inscrierilor in clasa pregatitoare. Descarca din articol proiectul Calendarului inscrierilor in clasa pregatitoare si proiectul Metodologiei de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2015-2016Terapia prin joc - ghid practic P).

Ministrul Educatiei anunta un obiectiv ambitios pentru anul viitor: Ne-am propus ca toate scolile din tara sa obtina autorizatie sanitara de functionare

Prezent astazi la Vaslui, ministrul Educatiei, Sorin Cimpenau, a declarat ca incepand cu anul scolar 2015 - 2016 parcursul anului scolar viitor doreste rezolvarea problemei legate de scolile fara autorizatie sanitara de functionare, astfel incat toate scolile din Romania sa intre in legalitate din punct de vedere sanitar.

Ce se intampla cu ora de Religie in scoala: Care este pozitia Ministerului Educatiei, cum arata decizia Curtii Constitutionale si ce spune profesorul de la care a plecat plangerea

Decizia Curtii Constitutionale referitoare la ora de Religie se aplica din septembrie 2015, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Parintii care vor ora de Religie pentru copiii lor vor depune, asadar, solicitare la scoala incepand din anul scolar 2015-2016. Pozitia Ministerului vine dupa ce vineri a fost publicata in Monitorul Oficial decizia CCR, care statueaza ca este neconstitutional sa ceri persoanei care alege sa nu studieze religia sa faca solicitare de a se retrage de la ora. Emil Moise, profesorul care a ridicat aceasta exceptie de neconstitutionalitate, a declarat insa pentru HotNews. ro ca pana cand Parlamentul va pune Legea educatiei in acord cu decizia CCR, Constitutia spune ca se suspenda dispozitiile neconstitutionale. Asta inseamna ca nu mai putem preda religia in aceste 45 de zile. Vezi in articol pozitia Ministerului Educatiei, ce spune profesorul de la care a pornit speta, cum arata motivarea Curtii Constitutionale.

Ce aduce noul sistem competitional al Ligii I, valabil din 2015-2016: Bani mai multi pentru echipe, dar si o mare hiba

LPF a aranjat sistemul play-off / play-out astfel incat numarul jocurilor slabe va fi mai mare decat al celor de calitate. in plus, Steaua critica injumatatirea numarului de puncte, dupa sezonul regulat.

Noul sistem competitional al Ligii I, valabil din 2015-2016: Bani mai multi pentru echipe, dar si o mare hiba

LPF a aranjat sistemul play-off / play-out astfel incat numarul jocurilor slabe va fi mai mare decat al celor de calitate. in plus, Steaua critica injumatatirea numarului de puncte, dupa sezonul regulat.

Liga I va avea 14 echipe in sezonul 2015-2016 - Se va juca cu play-off si play-out

Adunarea Generala Extraordinara a LPF a votat, marti, pastrarea sistemului competitional cu 14 echipe in Liga I, la finalul acestei editii urmand sa retrogradeze sase echipe si sa promoveze doua din liga secunda, informeaza Mediafax.

Nicio sansa pentru reforme: 2015-2016, inca doi ani irositi

Poticnelile Romaniei pe drumul modernizarii tind sa devina simptome ale unei neputinte cronice de a ne confrunta cu destinul inapoierii. Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu considera ca.

2015-2016, inca doi ani irositi. Cand s-ar putea relua reformele in Romania?

Strategia Europa 2020 e prea putin pentru ce are nevoie Romania. Bilantul intermediar arata ca obiectivele s-au dovedit nerealiste si ca, foarte probabil, strategia are nevoie de revizuiri serioase. Chiar si asa, Strategia Europa 2020 nu poate inlocui un Proiect National. Ea reduce decalaje, dar nu schimba fundamental ierarhii. Secretul salturilor istorice e ceva mai subtil. Cand ceilalti bat pasul pe loc, tu trebuie sa gasesti resursele pentru sarituri spectaculoase. Vreti dovada? E chiar sub ochii nostri, ne priveste pe noi, dar nu prea am bagat de seama. In clasamentul competitivitatii globale Romania a sarit in ultimul an de zile 17 locuri, de pe locul 76 pe locul 59.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )