Libnet.ro
UNICEF

23:30

Clasa pregatitoare 2015 Ministerul Educatiei a publicat proiectul calendarului de inscriere in invatamantul primar: Pe 16 februarie incepe inscrierea copiilor in clasa pregatitoare

Hotnews Hotnews,
 Clasa pregatitoare 2015 Ministerul Educatiei a publicat proiectul calendarului de inscriere in invatamantul primar: Pe 16 februarie incepe inscrierea copiilor in clasa pregatitoare

Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare incepe in data de 16 februarie 2015, prevede proiectul de calendar publicat de Ministerul Educatiei. Potrivit documentului, in perioada 16 februarie - 6 martie 2015 are loc completarea de catre parinti, online sau la scoala la care solicita inscrierea copiilor, a cererilor-tip de inscriere. Pe 9 martie 2015 are loc repartizarea la scoala de circumscriptie a copiilor ai caror parinti au solicitat acest lucru in cererea-tip de inscriere. Si anul acesta, parintii pot sa isi inscrie copiii direct in clasa I in cazul in care copilul are 7 ani si nu a fost inscrisi in clasa pregatitoare. Ministerul Educatiei a publicat astazi, 28 ianuarie, proiectul Metodologiei de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2015-2016, precum si proiectul Calendarului inscrierilor in clasa pregatitoare. Descarca din articol proiectul Calendarului inscrierilor in clasa pregatitoare si proiectul Metodologiei de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2015-2016Terapia prin joc - ghid practic P). continuă pe Hotnews

Cine minte in afacerea doctoratelor. Ministerul Educatiei sustine ca nimeni nu a cerut pana acum retragerea titlului

La nivelul Directiei Generale invatamant Superior nu a fost inregistrata oficial nici o solicitare de retragere a titlului de doctor, nici macar a premierului Victor Ponta. Cel putin asa a anuntat miercuri intr-un comunicat oficial Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei nu a primit nicio cerere de retragere a titlului de doctor

Ministerul Educatiei nu a primit nicio solicitare oficiala de retragere a titlului de doctor, precizeaza institutia pentru Hotnews.

Ministerul Educatiei: Nu a fost inregistrata oficial, pana acum, nici o solicitare de retragere a titlului de doctor

La nivelul Directiei Generale Invatamant Superior nu a fost inregistrata oficial, pana in acest moment, nici o solicitare de retragere a titlului de doctor, a anuntat Ministerul Educatiei, la solicitarea HotNews. ro. Raspunsul oficial al Ministerului Educatiei vine dupa ce noul ministru, Sorin Cimpeanu, a declarat in urma cu doua saptamani: am primit deja inca trei solicitari de renuntare la titlu de la ASE, Politehnica.

Ministerul Educatiei: Panain acest moment nu a fost inregistrata nici o solicitare de retragere a titlului de doctor

La nivelul Directiei Generale invatamant Superior nu a fost inregistrata oficial, panain acest moment, nici o solicitare de retragere a titlului de doctor in sensul prevederilor Ordonantei de Urgenta OUG 94/2014), a transmis Ministerul Educatiei intr-un raspuns la o solicitare a ziarului Adevarul.

Rectorul UMF Bucuresti: Din acest an, rezidentiatul va fi organizat de Ministerul Educatiei

Concursul si pregatirea tinerilor in rezidentiat vor trece la Ministerul Educatiei, iar salariile medicilor vor fi suportate din bugetul Ministerului Sanatatii, a anuntat, marti, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, profesorul Ioanel Sinescu.

Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoarepentru anul scolar 2015-2016

Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoare a fost dat publicitatii de Ministerul Educatiei. inscrierile pentru clasa pregatitoare vor incepe pe 16 februarie, urmand ca pana pe 6 martie parintii sa completeze, on-line sau la scoala, cererile-tip. Repartizarea pe scoala va avea loc pe 9 martie la scoala de circumscriptie a copiilor ai caror parinti au cerut acest lucru prin cererea completata.

ASUR: Ministerul Educatiei trebuie sa schimbe statutul orelor de religie

Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) cere Ministerului Educatiei sa schimbe statutul orelor de religie in conformitate cu decizia luata de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la predarea religiei in invatamantul preuniversitar, publicata, vineri, 23 ianuarie, in Monitorul Oficial.

Ministerul Educatiei: Pana in prezent nu a fost inregistrata nicio solicitare de retragere a titlului de doctor

La nivelul Directiei Generale invatamant Superior nu a fost inregistrata oficial, pana in acest moment, nici o solicitare de retragere a titlului de doctor, a anuntat Ministerul Educatiei, la o solicitare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )