Libnet.ro
UNICEF

09:15

Noul sistem competitional al Ligii I, valabil din 2015-2016: Bani mai multi pentru echipe, dar si o mare hiba

Adevărul Adevărul,
Noul sistem competitional al Ligii I, valabil din 2015-2016: Bani mai multi pentru echipe, dar si o mare hiba

LPF a aranjat sistemul play-off / play-out astfel incat numarul jocurilor slabe va fi mai mare decat al celor de calitate. in plus, Steaua critica injumatatirea numarului de puncte, dupa sezonul regulat. continuă pe Adevărul

Ce aduce noul sistem competitional al Ligii I, valabil din 2015-2016: Bani mai multi pentru echipe, dar si o mare hiba

LPF a aranjat sistemul play-off / play-out astfel incat numarul jocurilor slabe va fi mai mare decat al celor de calitate. in plus, Steaua critica injumatatirea numarului de puncte, dupa sezonul regulat.

Ministrul Teodorovici anunta ca Guvernul vrea sa infiinteze o banca de dezvoltare pentru creditarea proiectelor europene in semestrul I din 2015. Un nou sistem de achizitii publice - din ianuarie 2016

Guvernul ar putea sa infiinteze, in prima jumatate a anului 2015, o banca de dezvoltare, pentru creditarea beneficiarilor care deruleaza proiecte europene, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. MFE urmeaza sa initieze in perioada urmatoare si reforma sistemului general de achizitii publice, avand in vedere inclusiv institutiile de remedii, a mentionat ministrul.

Ponta: Obiectivul pentru acest an este ca, din ianuarie 2016, sa reducem TVA la toate produsele

Obiectivul Guvernului pentru acest an este ca, din ianuarie 2016, sa fie redusa taxa pe valoarea adaugata TVA) la toate produsele, a transmis premierul Victor Ponta ministrilor, in sedinta de guvern, precizand casi va prezenta prioritatile.

Liga I va trece la un sistem cu 14 echipe din sezonul viitor

Liga 1 va trece la un sistem cu 14 echipe din sezonul viitor, iar formatiile din campionatul intern nu vor mai putea achizitiona jucatori din ligile inferioare, relateaza Digi 24. Potrivit noului sistem al Ligii 1,.

Liga I va avea 14 echipe in sezonul 2015-2016 - Se va juca cu play-off si play-out

Adunarea Generala Extraordinara a LPF a votat, marti, pastrarea sistemului competitional cu 14 echipe in Liga I, la finalul acestei editii urmand sa retrogradeze sase echipe si sa promoveze doua din liga secunda, informeaza Mediafax.

LPF: Ramane stabilit ca in sezonul viitor Liga I sa aiba 14 echipe si sistem play-off/play-out

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a nu a mai adus nicio modificare la hotararea luata anul trecut, cand s-a decis ca din sezonul 2015-2016 numarul echipelor din primul esalon sa fie redus la paisprezece. Membrii prezenti la sedinta au d .

Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoarepentru anul scolar 2015-2016

Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoare a fost dat publicitatii de Ministerul Educatiei. inscrierile pentru clasa pregatitoare vor incepe pe 16 februarie, urmand ca pana pe 6 martie parintii sa completeze, on-line sau la scoala, cererile-tip. Repartizarea pe scoala va avea loc pe 9 martie la scoala de circumscriptie a copiilor ai caror parinti au cerut acest lucru prin cererea completata.

Nicio sansa pentru reforme: 2015-2016, inca doi ani irositi

Poticnelile Romaniei pe drumul modernizarii tind sa devina simptome ale unei neputinte cronice de a ne confrunta cu destinul inapoierii. Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu considera ca.

2015-2016, inca doi ani irositi. Cand s-ar putea relua reformele in Romania?

Strategia Europa 2020 e prea putin pentru ce are nevoie Romania. Bilantul intermediar arata ca obiectivele s-au dovedit nerealiste si ca, foarte probabil, strategia are nevoie de revizuiri serioase. Chiar si asa, Strategia Europa 2020 nu poate inlocui un Proiect National. Ea reduce decalaje, dar nu schimba fundamental ierarhii. Secretul salturilor istorice e ceva mai subtil. Cand ceilalti bat pasul pe loc, tu trebuie sa gasesti resursele pentru sarituri spectaculoase. Vreti dovada? E chiar sub ochii nostri, ne priveste pe noi, dar nu prea am bagat de seama. In clasamentul competitivitatii globale Romania a sarit in ultimul an de zile 17 locuri, de pe locul 76 pe locul 59.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )