Libnet.ro
UNICEF

07:45

Calificare istorica pentru CSM Volei Alba Blaj in finala Ligii Campionilor la volei feminin

Antena3 Antena3,
Calificare istorica pentru CSM Volei Alba Blaj in finala Ligii Campionilor la volei feminin

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat, in premiera pentru o echipa din Romania, in finala Ligii Campionilor la volei feminin, dupa ce a invins in semifinale formatia turca Galatasaray Istanbul cu scorul 3-1. continuă pe Antena3

Victorie magnifica pentru Volei Alba Blaj cu Galatasary: joaca duminica in finala Ligii Campionilor

Volei Alba Blaj a facut un meci mare in semifinalele Ligii Campionilor, castigand partida cu Galatsaray din semifinale, 3-1 la seturi.

Liga Campionilor, Volei (f): Alba Blaj - Galatasaray 3-1/ ncntator - Alba Blaj, n premiera n finala competitiei

Echipa feminina de volei Volei Alba Blaj s-a calificat sambata, in premiera, la Turneul Final Four de la Bucuresti, in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins in semifinale formatia turca Galatasaray Istanbul, cu scorul de 3-1. Adversara din finala va fi VakifBank, detinatoarea trofeului.

Alba Blaj in finala Ligii Campionilor

Echipa Alba Blaj a depasit calculele hartiei si a invins-o pe puternica Galatasaray Istanbul in a doua semifinala a Final Four-ului Ligii Campionilor la volei feminin gazduit de Sala Polivalenta din Bucuresti.

Volei femin de inalta clasa la Bucuresti: echipa Alba Blaj joaca azi in semifinalele Ligii Campionilor

Turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin are loc in weekend la Sala Polivalenta, cu echipa Alba Blaj printre protagoniste.

Surpriza TOTALA! Suntem in FINALA LIGII CAMPIONILOR de volei feminin

Volei Alba Blaj va juca duminica finala Ligii Campionilor, la volei feminin. Echipa s-a calificat sambata, in premiera, la Turneul Final Four de la Bucuresti, in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins.

Performanta istorica pentru Dunarea Calarasi - Echipa lui Dan Alexa a promovat n Liga 1 (3-1 cu Ripensia Timisoara)

Cu cinci etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2 la fotbal, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in Liga 1 pentru prima data in istorie. Echipa lui Dan Alexa a castigat meciul de pe teren propriu cu Ripensia Timisoara, scor 3-1, desi a fost condusa la pauza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )