Libnet.ro
UNICEF

19:45

Surpriza TOTALA! Suntem in FINALA LIGII CAMPIONILOR de volei feminin

B1 B1,
Surpriza TOTALA! Suntem in FINALA LIGII CAMPIONILOR de volei feminin

Volei Alba Blaj va juca duminica finala Ligii Campionilor, la volei feminin. Echipa s-a calificat sambata, in premiera, la Turneul Final Four de la Bucuresti, in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins. continuă pe B1

Calificare istorica pentru CSM Volei Alba Blaj in finala Ligii Campionilor la volei feminin

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat, in premiera pentru o echipa din Romania, in finala Ligii Campionilor la volei feminin, dupa ce a invins in semifinale formatia turca Galatasaray Istanbul cu scorul 3-1.

FOTO Imaginea de milioane de like-uri. Cum au sarbatorit jucatorii lui Liverpool calificarea in finala Ligii Campionilor

Liverpool s-a calificat in finala Ligii Campionilor, dupa ce a trecut in dubla mansa de AS Roma cu scorul general de 7-6.

Liverpool in finala Ligii Campionilor. Roma a ratat pentru un gol prelungirile

Invinsa cu 4-2 pe Olimpico de AS Roma, echipa engleza FC Liverpool s-a calificat in finala Ligii Campionilor din acest sezon dupa 5-2 in mansa tur.

Liverpool, calificata in finala Ligii Campionilor, dupa 2-4 cu AS Roma

Liverpool s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal desi a fost invinsa de AS Roma cu scorul de 4-2 1-2), miercuri seara, pe Stadio Olimpico, in mansa secunda a semifinalelor competitiei.

Alba Blaj in finala Ligii Campionilor

Echipa Alba Blaj a depasit calculele hartiei si a invins-o pe puternica Galatasaray Istanbul in a doua semifinala a Final Four-ului Ligii Campionilor la volei feminin gazduit de Sala Polivalenta din Bucuresti.

Victorie magnifica pentru Volei Alba Blaj cu Galatasary: joaca duminica in finala Ligii Campionilor

Volei Alba Blaj a facut un meci mare in semifinalele Ligii Campionilor, castigand partida cu Galatsaray din semifinale, 3-1 la seturi.

Cum ii sicaneaza ungurii pe romani inaintea duelului din Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti va participa in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, programat pe 11 si 12 mai la Budapesta.

Liverpool, in finala Ligii Campionilor, dupa 11 ani. Cormoranii au pierdut incredibil la Roma, dar s-au calificat cu scorul general de 7-6

Liverpool este in finala Champions League dupa un meci nebun in capitala Italiei, in urma caruia i-a eliminat pe cei de la AS Roma. Dupa ce in meciul tur cormoranii au castigat lejer, cu scorul de 5-2, echipa a.

VIDEO Fotbal incantator: Roma si Liverpool au oferit o nebunie de meci cu sase goluri! Stim finala Ligii Campionilor

Dupa victoria englezilor din tur, scor 5-2, cei mai multi oameni au asteptat ca mansa secunda sa fie o simpla formalitate pentru trupa pregatita de Jurgen Klopp. N-a fost chiar asa.

Liga Campionilor, Volei (f): Alba Blaj - Galatasaray 3-1/ ncntator - Alba Blaj, n premiera n finala competitiei

Echipa feminina de volei Volei Alba Blaj s-a calificat sambata, in premiera, la Turneul Final Four de la Bucuresti, in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins in semifinale formatia turca Galatasaray Istanbul, cu scorul de 3-1. Adversara din finala va fi VakifBank, detinatoarea trofeului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )