Libnet.ro
UNICEF

09:45

Calificare la scor de neprezentare. Astra Giurgiu, pentru a patra oara in semifinalele Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Calificare la scor de neprezentare. Astra Giurgiu, pentru a patra oara in semifinalele Cupei Romaniei

Astra Giurgiu este prima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei editia 2013-2014). Formatia antrenata de Daniel Isaila s-a impus la Chiajna in fata formatiei Viitorul Constanta cu scorul de 3-0. Golurile calificarii au fost inscrise de Constantin Budescu minutul 33), Marian Cristescu minutul 36) si Karim Yoda minutul 87). continuă pe Adevărul

Michael Jordan va deveni tata pentru a patra oara, la 50 de ani

Fostul baschetbalist Michael Jordan, in varsta de 50 de ani, va deveni tata pentru a patra oara. Sotia sa, Yvette Prieto, de 34 de ani, a anuntat ca este insarcinata. Jordanm si Prieto s-au casatorit in ap.

Michael Jordan va deveni tata pentru a patra oara

Fostul baschetbalist Michael Jordan, in varsta de 50 de ani, va deveni tata pentru a patra oara, sotia sa, Yvette Prieto, fiind insarcinata, a anuntat presa americana. Jordanm si Prieto 34 de ani).

Astra Giurgiu, prima semifinalista a Cupei

Astra Giurgiu este prima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei, dupa victoria de marti, scor 3 - 0, pe terenul celor de la Viitorul. Partida de la Chiajna s-a disputat pe un teren greu, iar istoria.

Astra Giurgiu este prima semifinalista a Cupei Romaniei

Budescu si Cristescu trimit Astra in careul de asi al Cupei Romaniei, dupa o victorie relativ facila in fata Viitorului, scor 3-0. Formatia antrenata de Bogdan Vintila a avut cateva ocazii in repriza secunda, insa golul a venit din nou la poarta lui Buzbuchi, executat de Karim Yoda cu un sut la coltul lung, spre final.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )