Libnet.ro
UNICEF

23:45

Calin Popescu Tariceanu: Daca voi fi premier, cota unica nu se va modifica (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: Daca voi fi premier, cota unica nu se va modifica (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, propus pentru functia de premier in cazul in care Victor Ponta va deveni presedintele Romaniei, a declarat vineri ca daca va ajunge seful Guverului nu va majora cota unica. continuă pe B1

Tariceanu spune ca in cazul in care el va fi premier, cota unica nu se va modifica

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Victor Ponta vine in Constanta, insotit de Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea

Cu 4 zile inainte de turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale de la 16 noiembrie 2014, Victor Ponta, premierul Romaniei si candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC face joi, 13 noiembrie, o vizita de lucru la mai multe obiective importante din judetul Constanta. Victor Ponta va fi insotit de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu si de vicepremierul Liviu Dragnea.

Periplu electoral. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si ministrii Eugen Teodorovici si Florin Nicolae Jianu, in vizita la Pitesti

Presedintele Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, a vizitat doua unitati economice din Arges: una din comuna Bascov, Ronera Rubber, si o alta din Pitesti, Subansamble Auto.

Calin Popescu Tariceanu: Cota unica nu se modifica daca voi fi prim-ministru

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Mars electoral PSD pentru unitate in Bistrita: Votati pe Calin Popescu Tariceanu

Ultima zi de campanie electorala s-a incheiat la Bistrita printr-un mars pentru unitate pus in scena de PDS pe ultima suta de metri si un spectacol de muzica populara organizat de aceeasi formatiune politica. Unii dintre participantii la mars au indemnat sa-l votam pe Tariceanu desi nu mai e in cursa, iar un curajos a raspuns marsului cu imnul national.

Dan Diaconescu pierde oameni la Constanta. Lideri PPDD au migrat la PLR, partidul lui Calin Popescu Tariceanu

Partidul Liberal Reformator PLR) Constanta a anuntat ca peste 250 de oameni au semnat adeziunile la PLR in numai cateva zile. Noii membri PLR au fost membri din structura de conducere PPDD, in frunte cu actorul Stelica Murariu.

Tariceanu: in conditia in care voi fi prim-ministru, cota unica nu se va modifica

Calin Popescu Tariceanu, propus de Victor Ponta pentru functia de premier daca acesta ar castiga alegerile prezidentiale, a declarat vineri despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca, in conditia in care va fi prim-ministru, aceasta cota unica nu se va modifica.

Calip Popescu Tariceanu: Cota unica nu se modifica daca voi fi prim-ministru

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Tariceanu: Cota unica nu se va modifica. Domnul Iohannis incearca sa induca frica in electorat

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a explicat, vineri, ca nu are de gand sa mareasca cota unica, daca va fi numit premier, in urma castigarii alegerilor prezidentiale de catre Victor.

Tariceanu: Iohannis face 'Davai ceas, davai palton ' modern

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu PLR), a calificat astazi subiectul cresterii impozitelor pe terenuri si imobile drept numai o inventie, precizand ca, daca va fi numit premier, nu va proceda astfel si acuzandu-l pe prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis ca face &171;Davai ceas, davai palton &187;, intr-o interpretare moderna, scriu surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )