Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tariceanu: in conditia in care voi fi prim-ministru, cota unica nu se va modifica

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: in conditia in care voi fi prim-ministru, cota unica nu se va modifica

Calin Popescu Tariceanu, propus de Victor Ponta pentru functia de premier daca acesta ar castiga alegerile prezidentiale, a declarat vineri despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca, in conditia in care va fi prim-ministru, aceasta cota unica nu se va modifica. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu: Daca voi fi premier, cota unica nu se va modifica (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, propus pentru functia de premier in cazul in care Victor Ponta va deveni presedintele Romaniei, a declarat vineri ca daca va ajunge seful Guverului nu va majora cota unica.

Motivul pentru care Ponta nu schimba cota unica: Presedintele nu schimba cote unice

Victor Ponta a declarat, vineri, ca in calitate de presedinte, nu va schimba cota unica de impozitare din 2016 pentru simplul motiv ca presedintele nu schimba cote unice si a sustinut ca aceasta va fi garantata de viitorul Guvern Tariceanu, dupa care nu a dorit sa accepte intrebari ale presei, informeaza Mediafax.

Calip Popescu Tariceanu: Cota unica nu se modifica daca voi fi prim-ministru

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Calin Popescu Tariceanu: Cota unica nu se modifica daca voi fi prim-ministru

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Tariceanu spune ca in cazul in care el va fi premier, cota unica nu se va modifica

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Tariceanu: Cota unica nu se va modifica. Domnul Iohannis incearca sa induca frica in electorat

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a explicat, vineri, ca nu are de gand sa mareasca cota unica, daca va fi numit premier, in urma castigarii alegerilor prezidentiale de catre Victor.

Iohannis: Domnule Ponta, i-a prostit domnul Basescu pe romani cand v-a pus prim-ministru?

Dezbaterea Ponta - Iohannis de ieri seara s-a incheiat intr-un schimb de replici avand ca tema relatia cu Traian Basescu, Iohannis intreband: Domnule Ponta, i-a prostit domnul Basescu pe romani cand v-a pus prim-ministru?, dupa ce Ponta constatase ironic ca l-a studiat bine pe Basescu.

Gabriela Firea: Nu se pune problema maririi taxelor. Nu vom renunta la cota unica

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a sustinut vineri o conferinta de presa, in care a discutat despre principalele teme de atac din campania electorala. O campanie presupune si atacuri, insa ce a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )