Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: DNA e un instrument, este o maciuca politica care incearca se serveasca unor forte oculte

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: DNA e un instrument, este o maciuca politica care incearca se serveasca unor forte oculte

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca DNA e un instrument, este o maciuca poltica care incearca se serveasca unor forte oculte. Declaratia presedintelui Senatului a fost facuta in contextul in care. continuă pe Antena3

Decizia in cazul imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu a fost amanata pentru anul 2019

Votul in Senat cu privire la cererea de incepere a urmarii penale a DNA formulata in cazul lui Calin Popescu-Tariceanu va fi dat cel mai probabil in sesiunea urmatoare, care va incepe in februarie 2019, potrivit unor surse politice.

Votul cu privire la ridicarea imunitatii lui Calin Popescu-Tariceanu a fost amanat cu cateva luni

Comisia juridica din Senat a amanat, marti, votul in cazul ridicarii imunitatii Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, pana in luna februarie 2019, relateaza Hotnews. Motivul invocat pentru.

Votul pe cererea DNA in cazul lui Tariceanu - amanat pentru sesiunea urmatoare

Votul in Senat cu privire la cererea de incepere a urmaririi penale a DNA formulata in cazul lui Calin Popescu-Tariceanu va fi dat cel mai probabil in sesiunea urmatoare, care va incepe in februarie 2019, potrivit unor surse politice, scrie Agerpres.

Votul pe cererea DNA n cazul Tariceanu se amna pna n februarie 2019 - surse

Senatorii nu vor da un vot pe cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul lui Calin Popescu-Tariceanu sesiunea aceasta, adica pana la finalul lunii, ci abia anul viitor, au precizat surse politice pentru HotNews. ro.

Tariceanu se umfla in pene cu privire la motiunea de cenzura: Nu are nicio sansa sa treaca!

Calin Popescu-Tariceanu nu da nicio sansa motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila pe care liderii opozitiei o pregatesc. Presedintele ALDE si al Senatului sustine ca la acest moment opozitiei.

Tariceanu, adevarul despre motiunea de cenzura a Opozitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca o motiune de cenzura nu are nicio sansa sa treaca prin Parlament in acest moment, deoarece opozitiei ii lipsesc cel putin.

Tariceanu, vizita in Polonia

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, aflat in perioada 6 - 8 decembrie intr-o vizita oficiala in Republica Polona si-a exprimat interesul pentru amplificarea relatiilor economice bilaterale.

Presedintele a atacat la CCR legea Dragnea-Tariceanu pentru declasificarea Hotarrii CSAT din 2005, care desecretizeaza protocoalele SRI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat la Curtea Constitutionala legea initiata de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu pentru declasificarea Hotararii CSAT din 2005, prin care toate protocoalele si acordurile incheiate de SRI ar putea fi desecretizate.

Tariceanu se afla in vizita oficiala in Polonia

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, se afla, in perioada 6-8 decembrie, intr-o vizita oficiala in Republica Polona, la invitatia omologului sau, Stanislaw Karczewski, maresalul Senatului Republicii Polone.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )