Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tariceanu si-a lansat programul pentru Primaria Capitalei: transport public gratuit si subventii pentru centrale de apartament

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu si-a lansat programul pentru Primaria Capitalei: transport public gratuit si subventii pentru centrale de apartament

Subventionarea achizitiei de centrale individuale de apartament, transportul public gratuit si amplasarea Columnei lui Traian in Piata Victoriei se numara printre proiectele pe care le propune pentru Bucuresti fostul premier Calin Popescu-Tariceanu, candidat ALDE la Primaria Capitalei. continuă pe Hotnews

Batalia pentru Primaria Capitalei: Ordinea celor 18 candidati pe buletinele de vot

Calin Popescu Tariceanu, Gabriela Firea si Traian Basescu vor ocupa primele trei pozitii pe buletinele de vot pentru Primaria Capitalei, la alegerile din 27 septembrie. Candidatul dreptei, Nicusor Dan, va ocupa pozitia 15.

Batalia pentru Primaria Capitalei: Cine sunt cei 18 candidati

Optsprezece candidati au ramas in cursa pentru Primaria Capitalei, la alegerile locale din 27 septembrie, ei fiind validati de Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti. A fost respinsa o singura candidatura - cea a lui Viorel Catarama.

Dezbaterea finala in campania pentru Primaria Capitalei se da la Battle Ships

Candidatii pentru functia de primar general al Capitalei au cazut de acord sa nu fuga de dezbatere e.

Nicusor Dan, jignit de alt candidat la primaria Capitalei. Ce acuze ii si aduce: Un dinozaur care nu intelege nimic

Lupta pentru Primaria Capitalei este crancena! Nicusor Dan a fost jignit de un contracandidat. Cine a lansat in spatiul public astfel de cuvinte urate la adresa colegului de breasla si ce acuze ii aduce? Nicusor Dan, jignit de un contracandidat Atacuri fara precedent intre Calin Popescu Tariceanu si Nicusor Dan. De data aceasta, Tariceanu nu .

Lista celor 18 candidati validati de BEC in cursa pentru Primaria Capitalei

Biroul Electoral de Circumscriptie BEC) al Municipiului Bucuresti a validat un numar de 18 candidati pentru functia de primar general al Capitalei, la alegerile locale din 27 septembrie, din totalul de 19 candidaturi inregistrare. Singura candidatura respinsa a fost cea a lui Viorel Catarama.

VIDEO INTERVIU Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru Primaria Constanta: 80% din programul nostru reprezinta proiecte concrete, care au la baza fonduri europene Trebuie sa schimbam reputatia negativa a orasului nostru

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru Primaria Constanta isi propune sa faca o administratie transparenta, cu proiecte care pot fi consultate de constanteni, cu decizii luate cu ajutorul acestora. Stelian Ion a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre carentele administratiei actuale, despre cum va schimba fata Constantei absorbind mai multe fonduri europene, dar si despre problema spatiilor verzi si a urbanismului haotic. imi doresc o dezvoltare urbanistica armonioasa, inclusiv pentru zona de nord spune Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primaria Constantei.

Ambrozia, planta care aduce amenzi uriase! Primaria Capitalei anunta actiuni de control

Primaria Capitalei, a anuntat, miercuri, caPolitia Locala Bucuresti deruleaza ample actiuni de control pentru depistarea terenurilor infestate cu ambrozie si identificarea proprietarilor sau administratorilor acestor zone lasate in paragina.

Cum a ramas Primaria Capitalei fara 1,5 milioane de euro. Declaratii uluitoare din partea institutiei, dupa un dosar controversat

Primaria Capitalei a ramas fara 1,5 milioane de euro, din cauza incendiului de la Maternitatea Giulesti, cel mai terificant incendiu din Romania. Declaratiile din partea institutiei. Politia Capitalei a ramas fara 1,5 milioane de euro 16 august 2019, ora 18:24 sunt coordonatele exacte ale celei mai mari tragedii petrecute intr-un spital din Romania. Este momentul .

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a trasat pistele de biciclete de pe bd. Regina Elisabeta pe trotuar Acestea se opresc in terase, stalpi sau masini parcate OPTAR: Sunt facute mai prost ca in 2008

Primaria Capitalei a inceput trasarea pistelor de biciclete de pe bd. Regina Elisabeta pe trotuar. Pe anumite portiuni acestea se opresc in stalpi, masini parcate, o terasa sau tomberoane. in plus, acestea se intrepatrund cu fluxul de pietoni existand risc de accidente. Chiar in fata Primariei, dupa trasarea pistei, trotuarul a ramas cu o latime mai mica de 1 metru, fiind imposibil ca doi pietoni sa treaca in acelasi timp, solutia fiind sa urce pe treapta de la intrarea in institutie.

Alegeri locale 2020. Lista finala a candidatilor pentru Primaria Generala a Bucurestiului

Romanii isi aleg in aceasta toamna primarii si consilierii judeteni. S-a incheiat etapapentru inscrierea candidatilor in cursa pentru alegerile locale din 27 septembrie, iar la Primaria Capitalei se vo.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )