Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu-Tariceanu sustine ca dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa este fabricat: Procesul face parte dintr-un spectacol mai amplu, regizat de presedintele Iohannis

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu-Tariceanu sustine ca dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa este fabricat: Procesul face parte dintr-un spectacol mai amplu, regizat de presedintele Iohannis

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustin ca dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului est un spectacol mai amplu regizat de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu este la Curtea Suprema, pentru dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului

Presedintele Senatului. Calin Popescu Tariceanu, a venit vineri la sediul ICCJ, unde se judeca al patrulea termen din dosarul impotriva lui. Liderul Senatului este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Iohannis Klaus Werner a fost nu doar urmarit penal, ci chiar invinuit

Calin Popescu-Tariceanu, copresedintele ALDE, l-a acuzat astazi pe Klaus Iohannis ca a mintit atunci cand a afirmat ca nu a fost urmarit penal.

Statul incearca sa faca protectie sociala prin societatile la care este actionar

Statul incearca sa faca protectie sociala prin intermediul companiilor la care este actionar, a precizat, ieri, Corina Popescu, secretar de stat in Ministerul Energiei.

Iasi: Un medic este acuzat ca a facut avorturi unor minore fara acordul parintilor lor. Altele faceau parte din retele de prostitutie si erau trimise la spital de proxeneti (VIDEO)

Scandal monstru la maternitatea Elena Doamna din Iasi. Un medic este acuzat ca a facut avorturi mai multor minore, informeaza B1 TV. Partea grava este ca avorturile erau facute fara acordul parintilor.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa ce Basescu si Tariceanu au sustinut ca avea probleme cu Justitia cand a candidat la Primaria Sibiului si la prezidentiale: Asta e din capitolul hotul striga hotii. Nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi seara, dupa ceremonia de numire in functie a noului ministru al Fondurilor Europene, ca nu a fost urmarit penal, in contextul in care fostul presedinte Traian Basescu si seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut ca seful statului avea probleme cu Justitia atunci cand a candidat pentru un mandat la primaria Sibiului si la alegerile prezidentiale.

Tariceanu si Constantin deschid listele ALDE pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor in Capitala

Copresedintii ALDE Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin deschid listele candidatilor partidului pentru Bucuresti la Senat si Camera Deputatilor, precizeaza un comunicat al formatiunii citat de Agerpres.

Barbatul care ar fi incendiat doi oameni ai strazii, la Galati, a fost retinut. El este acuzat de omor calificat

Un barbat suspectat ca ar fi stropit cu benzina si apoi incendiat doi oameni ai strazii, vineri seara, la Galati, a fost retinut, marti, pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativa de omor calificat.

Care este mai rapid Google Pixel XL vs Samsung Galaxy S7 Edge

Cel mai important concurent pentru noul Google Pixel XL este varful de gama la celor de la Samsung Galaxy S7 Edge. in orice alte conditii, am fi vorbit acum de o comparatie cu Galaxy Note 7, dar respectivele aparate au fost scoase din circulatie. Mai sunt doar cateva luni 2016, dar daca nu v-ati [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )