Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis Klaus Werner a fost nu doar urmarit penal, ci chiar invinuit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis Klaus Werner a fost nu doar urmarit penal, ci chiar invinuit

Calin Popescu-Tariceanu, copresedintele ALDE, l-a acuzat astazi pe Klaus Iohannis ca a mintit atunci cand a afirmat ca nu a fost urmarit penal. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia presedintelui Iohannis, dupa ce Basescu si Tariceanu au sustinut ca avea probleme cu Justitia cand a candidat la Primaria Sibiului si la prezidentiale: Asta e din capitolul hotul striga hotii. Nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi seara, dupa ceremonia de numire in functie a noului ministru al Fondurilor Europene, ca nu a fost urmarit penal, in contextul in care fostul presedinte Traian Basescu si seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut ca seful statului avea probleme cu Justitia atunci cand a candidat pentru un mandat la primaria Sibiului si la alegerile prezidentiale.

Patronul ziarului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, urmarit penal, deschide lista PMP Giurgiu

Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, urmarit penal de DNA, va deschide lista PMP Giurgiu pentru Camera Deputatilor.

Lumea Justitiei: Documentul care confirma ca presedintele Klaus Iohannis a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu (FOTO)

Jurnalistii de la Lumea Justitie au publicat un document despre care sustin ca demonstreaza faptul ca presedintele Klaus Iohannis a avut dosare penale la DNA si la Parchetul Curtii de Apel Alba.

O fosta sefa de la Camera de Comert si-a recunoscut vinovatia, in dosarul este urmarit penal Mihail Vlasov

Fosta sefa a cancelariei Camerei de Comert si Industrie Liliana Stefanescu si-a recunoscut vinovatia, in dosarul in care este acuzata de delapitare in forma continuata si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Astfel, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus sesizarea instantei de judecata. in acelasi dosar este urmarit si fostul preseinte al Camerei de Comert si Industrie Mihail Vlasov.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )