Libnet.ro
UNICEF

18:30

Calin Popescu-Tariceanu si-a lansat candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu trebuie sa devina Micul Paris, el trebuie sa devina Marele Bucuresti

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu si-a lansat candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu trebuie sa devina Micul Paris, el trebuie sa devina Marele Bucuresti

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, marti, candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Bucurestiul trebuie sa isi gaseasca propria cale. Nu trebuie sa devina Micul Paris, el trebuie sa devina Marele Bucuresti, a declarat acesta. continuă pe Antena3

Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Putem face din Bucuresti un centrul regional in tehnologie si centrul cultural si economic al sud-estului Europei (VIDEO)

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitale. El a tinut sa multumesca USR-PLUS si PNL pentru ca au inteles mesajul bucurestenilor, care isi doresc sa scape de administratia.

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Gabriela Firea si-a depus duminica dupa-amiaza candidatura la Primaria Capitalei. Printre ceilelalti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei se mai numara si Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si Traian Basescu, din partea PMP, ultimul intrat in cursa.

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Ma astept sa obtin 51% din voturi (VIDEO)

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 5, post pe care l-a mai ocupat si intre anii 2000-2016. in acest context, Vanghelie a vorbit despre ce a facut ca primar in.

Tariceanu si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Este nevoie de un proiect de amploare pentru dezvoltarea Bucurestiului in urmatorii 25-30 de ani

Eu am un proiect de anvergura pentru Capitala axat pe doua componente, unul care sa vizeze modernizarea actualului oras, si a doua componenta dezvoltarea orasului care va trebui sa includa localitatile din jurul Bucurestiului. Este nevoie de un proiect de amploare, de un proiect care sa aiba viziunea necesara pentru dezvoltarea orasului in urmatorii 25-30 de ani, a afirmat Calin Popescu Tariceanu dupa depunerea candidaturii.

Ioan Sirbu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei

Ioan Sirbu, sustinut de Alianta PRO Bucuresti 2020, si-a depus, azi, candidatura pentru functia de primar general al Capitalei la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, conform Agerpres.

Gabriela Firea si-a depus din nou candidatura la Primaria Capitalei

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, si-a depus, duminica, dosarul de candidatura pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului, in cadrul alegerilor locale programate in 27 septembrie, scrie g4media.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )