Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. continuă pe Adevărul

Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Traian Basescu isi depune candidatura pentru al doilea mandat de primar general al Capitalei

Euro-deputatul Traian Basescu vrea sa conduca destinele municipiului Bucuresti in perioada 2020 20.

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

BASESCU: Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL si de fostul guvern PSD

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca pensionarii sunt batjocoriti si inselati afirmand ca fiecare pensionar este furat de guvernul PNL si de fostul guvern PSD care i-a pacalit cu legea fostului ministru social-democrat al Muncii Lia Olguta Vasilescu, in medie cu 904 RON in anul 2020, conform news. ro.

Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL si de fostul guvern PSD care i-a pacalit cu legea Olgutei

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca pensionarii sunt batjocoriti si inselati afirmand ca fiecare pensionar este furat de guvernul PNL si de fostul guvern PSD care i-a pacalit cu legea fostului ministru social-democrat al Muncii Lia Olguta Vasilescu, in medie cu 904 RON in anul 2020, conform news. ro.

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru primaria Bucuresti, fostul presedinte urmand sa-si depuna candidatura duminica, au declarat pentru HotNews. ro surse din Biroul Electoral Municipal.

Mesajul Gabrielei Firea, la depunderea candidaturii la Primarie. Atac dur la adresa lui Traian Basescu

Razboiul a inceput! Cursa pentru Primaria Capitalei este stransa intre Nicusor Dan si Gabriela Firea, arata sondajele care indica preferintele actuale ale bucurestenilor. Cu toate astea, actualul edil al Capitalei l-a atacat dur pe fostul presedinte al Romaniei. Gabriela Firea ataca! Mesajul dur catre Traian Basescu Gabriela Firea si-a depus candidatura in cursul zilei de .

USR, ironic dupa aparitia ciudata a lui Basescu: Sa il intrebe cate degete vede

Organizatia de tineret a Uniunii Salvati Romania USR) ironizeaza, pe o retea de socializare, modul in care s-a prezentat fostul presedinte Traian Basescu, marti seara, la o televiziune de stiri, unde a vorbit despre candidatura sa la Primaria Capitalei.

Traian Basescu arunca bomba dupa majorarea pensiilor: Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL si fostul guvern PSD

La scurt timp dupa anuntul majorarii punctului de pensie cu 14%, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, vine cu acuzatii grave vizavi de reprezentantii PNL si PSD. Acesta afirma cu certitudine ca milioane de pensionari au fost furati de aceste partide politice, oferind si o cifra cu valoare estimativa a pagubelor. Pensionarii batjocoriti si .

Nicusor Dan isi depune candidatura in aceasta dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )