Libnet.ro
UNICEF

20:31

Calinoiu a plecat in Tarragona

Adevărul Adevărul,
Calinoiu a plecat in Tarragona

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu se afla in vizita de lucru in regiunea Tarragona, Spania in vederea realizarii unor schimburi de experienta cu reprezentantii administratiei publice locale, precum si a unor demersuri privind dezvoltarea colaborarii in domeniul economic, educativ si cultural. continuă pe Adevărul

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, vrea sa fie seful liberalilor clujeni

Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a anuntat, duminica, 7 iulie, intentia de a candida la sefia PNL Cluj. Alegerile sunt programate in toamna, pe 14 septembrie. Liderul actual, senatorul Marius Nicoara, a declarat ca nu va mai doreste un nou mandat.

FOTO ADMITERE LICEU 2013 Povestile elevilor model din Bihor. Mark Lukacs, presedintele Consiliului Elevilor: Oriunde ai fi poti gasi oportunitati daca le cauti unde trebuie si daca esti cu adevarat bun

Putem! Vrem! Facem! este motto-ul Consiliului Elevilor de la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, motto dupa care se ghideaza si elevul Mark Lukacs, nimieni altul decat presedintele Consiliului Judetean al Elevilor din Bihor.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj vrea sefia filialei judetene a PNL

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Horea Uioreanu, si-a anuntat, duminica, intentia de a candida la sefia filialei judetene a PNL, la alegerile programate in 14 septembrie, in conditiile in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )