Libnet.ro
UNICEF

18:30

Calugari de la Muntele Athos, in vizita la George Becali: Au venit sa il sustina (VIDEO)

B1 B1,
Calugari de la Muntele Athos, in vizita la George Becali: Au venit sa il sustina (VIDEO)

Mai multi calugari de la Muntele Athos au facut o cerere ca sa mearga in vizita la George Becali care se afla inchis la penitenciarul Rahova. Doi calugari au ajuns deja inBucuresti si asteapta. continuă pe B1

Calugari de la Muntele Athos, in vizita la George Becali: Vin sa il sustina (VIDEO)

Mai multi calugari de la Muntele Athos au facut o cerere ca sa mearga in vizita la George Becali care se afla inchis la penitenciarul Rahova. Doi calugari au ajuns deja inBucuresti si asteapta.

Calugari de la Muntele Athos au venit sa-l viziteze pe Gigi Becali la puscarie

Cativa calugari de la Muntele Athos au venit sambata dimineata, din Grecia, sa-l viziteze pe Gigi Becali la Penitenciarul Rahova din Capitala, potrivit Romania TV.

Patru calugari de la Muntele Athos au venit sa-l viziteze pe Gigi Becali la puscarie

Cativa calugari de la Muntele Athos au venit sambata dimineata, din Grecia, sa-l viziteze pe Gigi Becali la Penitenciarul Rahova din Capitala, potrivit Romania TV.

De la muntele Athos la penitenciarul Rahova. 20 de calugari au venit sa se roage pentru Gigi Becali

Douazeci calugari de la muntele Athos au venit dimineata la inchisoarea unde este Gigi Becali. Calugarilor nu li s-a permis sa il viziteze pe omul de afaceri. Acesta a primit deja maximul de vizite.

Patriarhia a decis: Calugarii de la Muntele Athos pot oficia o slujba la biserica Penitenciarului Rahova

Patriarhia Romana a decis sa permita calugarilor care au venit de la Muntele Athos pentru a-l vizita pe Gigi Becali la inchisoare, sa oficieze o slujba la biserica Penitenciarului Rahova. Patriarhia.

Calugarii de pe Muntele Athos, in pelerinaj la Rahova. Ar putea tine slujba la penitenciar in cursul zilei de duminica

Patriarhia Romana le-a dat astazi acordul calugarilor de la muntele Athos sa participe duminica la Sfanta Liturghie care va fi oficiata la biserica de la Penitenciarul Rahova. Acestia mai trebuie sa primeasca, insa, si acordul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Calugarii de pe Muntele Athos, in pelerinaj la Rahova. Au primit acordul sa participe la slujba din penitenciar

Patriarhia Romana le-a dat sambata dupa-amiaza acordul calugarilor de la muntele Athos sa participe duminica la Sfanta Liturghie, care va fi oficiata la biserica de la Penitenciarul Rahova. Acestia mai trebuie sa primeasca, insa, si acordul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Calugarii de pe Muntele Athos, in pelerinaj la Rahova. Patriarhia Romana si-a dat acordul ca ei sa participe la slujba din penitenciar

Patriarhia Romana le-a dat sambata dupa-amiaza acordul calugarilor de la Muntele Athos sa participe duminica la Sfanta Liturghie, care va fi oficiata la biserica de la Penitenciarul Rahova. Acestia mai trebuie sa primeasca, insa, si acordul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

George Becali si-a pierdut mandatul de parlamentar

Camera Deputatilor a luat act astazi, in sedinta de plen, de incetarea mandatului de deputat al lui George Becali si a declarat vacant locul sau in circumscriptia electorala nr. 42 Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )