Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calugarita, la mormantul lui Arsenie Boca: Nu mai aruncati bani si nu va inchinati la radacina unui copac! (FOTO)

B1 B1,
Calugarita, la mormantul lui Arsenie Boca: Nu mai aruncati bani si nu va inchinati la radacina unui copac! (FOTO)

Manastirea Prislop a devenit, duminica, unul dintre cele mai aglomerate locuri de pelerinaj din Romania, cu o saptamana inainte de parastasul lui Arsenie Boca. Mii de oameni au venit sa se. continuă pe B1

Revolta calugaritei de la mormantul lui Arsenie Boca: Nu mai aruncati bani si nu va inchinati la radacina unui copac

Mii de oameni au venit, duminica, la manastirea Prislop, unde se afla mormantul duhovnicului Arsenie Boca. Cei care au dorit sa se roage la locul de veci al calugarului au avut de asteptat zeci de minute, iar in semn de recunostinta unii dintre pelerini au asezat bani la radacina unui copac aflat langa mormant. O calugarita le-a interzis credinciosilor aceste practici.

Fotografiile rare de la inmormantarea lui Arsenie Boca si marturiile ciudate: A deschis ochii in sicriu, o stea a aparut, iar din pamant ieseau aburi de tamaie

Doua fotografii inedite de la inmormantarea parintelui Arsenie Boca la Manastirea Prislop au fost facute publice in ultimii ani. Imaginile in care a fost prezentat trupul duhovnicului sunt rare, insa marturiile despre inmormantarea sa, prezentate in ultimii ani, ofera detalii inedite despre atmosfera de la Prislop.

Sanatatea, Dezvoltarea si Agricultura primesc cei mai multi bani la a doua rectificare din 2016

Sanatatea primeste cei mai multi bani la cea de-a doua rectificare bugetara din acest an, credite de angajament de 2,21 miliarde de lei urmand sa fie alocate Casei Nationale de Asigurari de Sanatate in vederea incheierii unor noi contracte pentru aria terapeutica hepatita cronica, potrivit Ministerului Finantelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )