Libnet.ro
UNICEF

06:00

Camelia Bogdan si Cristina Guseth, surprinse impreuna in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Camelia Bogdan si Cristina Guseth, surprinse impreuna in Bucuresti

Camelia Bogdan, judecatoarea exclusa din magistratura, a fost fotografiata in Bucuresti, pe strada. Camelia Bogdan se plimba pe strada alaturi de Cristina Guseth, propusa ministru al. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Camelia Bogdan. iCCJ: A afectat grav actul de judecata

Inalta Curte de Casatie si Justitie a facut publica motivarea pentru retrimiterea spre judecare la Curtea de Apel Bucuresti a dosarului in care fosta judecatoarea Camelia Bogdan a pus sechestru pe.

Camelia Bogdan vrea o asociatie de investigatori care sa vaneze banii din infractiuni: Banii care se afla in offshore-uri sa fie adusi la bugetul de stat

Fosta judecatoare Camelia Bogdan, magistratul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA si care a fost exclusa din magistratura pentru ca ar fi comis o abatere disciplinara, spune ca si-ar dori sa fie infiintata o institutie a investigatorilor financiari. Acestia ar putea identifica bunurile dobandite ca urmare a comiterii unei infractiuni si ar putea desfasura actiunea de recuperare a acestora.

GIP: Parchetul General musamalizeaza ilegalitatile fostei judecatoare Camelia Bogdan, exclusa din magistratura

Parchetul Generalmusamalizeaza ilegalitatile fostei judecatoare Camelia Bogdan, desi aceasta a fost exclusa din magistratura de CSM pentru fapte de o gravitate deosebita, acuza Grupul de Investigatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )