Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Camera Deputatilor da miercuri votul final pe modificarile Codurilor penale

Antena3 Antena3,
Camera Deputatilor da miercuri votul final pe modificarile Codurilor penale

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii. continuă pe Antena3

MIHAI TUDOSE: Pro Romania nu va participa la votul privind modificarile Codurilor penale

Parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul din Camera Deputatilor asupra proiectelor de modificare a Codurilor penale si nici la votul unei eventuale restructurari a Guvernului, a anuntat, astazi, vicepresedintele partidului Mihai Tudose.

Tudose spune ca Pro Romania nu va participa la votul privind modificarile Codurilor penale: Actuala Putere sa si le asume / Nu cred ca vor trece

Parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul din Camera Deputatilor asupra proiectelor de modificare a Codurilor penale si nici la votul unei eventuale restructurari a Guvernului, a anuntat, duminica, vicepresedintele partidului Mihai Tudose, relateaza Agerpres.

Tudose: Pro Romania nu va participa la votul pentru modificarea Codurilor Penale. Actuala putere sa si le asume

Parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul din Camera Deputatilor asupra proiectelor de modificare a Codurilor penale si nici la votul unei eventuale restructurari a Guvernului, a anuntat, duminica, vicepresedintele partidului Mihai Tudose.

Reactia Comisiei Europene, dupa modificarea Codurilor penale: Vom analiza cu atentie masurile adoptate inainte de a decide urmatoarele etape

Comisia Europeana va analiza cu atentie modificarile Codurilor penale adoptate miercuri de Parlamentul de la Bucuresti inainte de a decide urmatoarele etape, a declarat un purtator de cuvant al executivului de la Bruxelles, care a avertizat ca, daca preocuparile europenilor legate de statul de drept din Romania nu sunt avute in vedere, Comisia va trebui sa actioneze rapid.

Camera Deputatilor a adoptat modificarile Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

Modificarea Codurilor penale, ultimul pas spre adoptare, in Camera Deputatilor / Care sunt prevederile controversate

Dupa ce Comisia speciala pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat raport favorabil, in mare viteza, asupra proiectelor de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala, miercuri este programat votul in Camera Deputatilor - for decizional. Au ramas in forma initiala mai multe articole controversate, unul dintre acestea vizand reducerea termenelor de prescriere a pedepselor, care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Parlamentarii din Camera Deputatilor au votat miercuri modificarile controversate a Codurilor Penale, adoptate pe repede inainte, marti, in comisia condusa de Florin Iordache.

SONDAJ La ce va asteptati dupa votul de schimbare a codurilor penale?

Camera Deputatilor, for decizional, a adoptat proiectele de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura penala. Majoritatea PSD-ALDE a trecut schimbarile in pofida criticilor opozitiei, care a afirmat ca proiectele ii favorizeaza pe corupti. Sondaj HotNews. ro: La ce va asteptati dupa votul Camerei Deputatilor, de schimbare a codurilor penale?.

VIDEO Comisia Iordache s-a reunit din nou pentru modificarea codurilor penale/ Puterea vrea un vot final miercuri in plen / Iordache: Sa asteptam sa vina Comisia de la Venetia ca Mesia?

Comisia parlamentara speciala condusa de Florin Iordache s-a reunit din nou marti intr-o sedinta dedicata modificarilor la Codul Penal si la cel de Procedura Penala, planul puterii fiind de a trimite toate schimbarile pe care le doreste la legile justitiei in plenul Camerei Deputatilor miercuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )